Orijinal battlefield 3 premium aldım ama

batuhan450h

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar battlefield 3 orjinal premium edition aldım. setupa bastım origini yükledi hespa açtırdı sıra aktivasyon koduna geldi en arkada 2 tane vardı kod premişumlusunu yazdım kabul etti sonra failed dedi sonra üsttekini yazdım kabul etti ama limited edition dedi . yani premium olmucakmı nabmam lzm

hayrettinnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ilginç.kabul etmedi dediğin kodu bidaha dene belki o premiumdur

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Azicik inglizcen varsa resmi siteye girip mail at sni bu zevkten mahrum edeceklerini zannetmiyorm

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kardeş Limited Edition Zaten Premium Demek
Sorun Yok Yani Oyuna Sağ Tıklayıp Show Game Details Dediğin Zaman Orda Ek Paketleri Görürsün

hayrettinnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeş Limited Edition Zaten Premium Demek
Sorun Yok Yani Oyuna Sağ Tıklayıp Show Game Details Dediğin Zaman Orda Ek Paketleri Görürsün

hayır kardeş yanılıyorsun limited edition premium demek değil ikisi ayrı şeydir.limitedle beraber back to karkand paketi gelir sadece
ayrıca limited adı üstünde limitli seri demek ön sipariş edenlerin alması gerekiyor sadece limited ı
mesela ben limited edition um ek olarak premium aldım

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hayır kardeş yanılıyorsun limited edition premium demek değil ikisi ayrı şeydir.limitedle beraber back to karkand paketi gelir sadece
ayrıca limited adı üstünde limitli seri demek ön sipariş edenlerin alması gerekiyor sadece limited ı
mesela ben limited edition um ek olarak premium aldım

Kardeş Bende Öyle Biliyordum Bu Arkadaş Gibi Sordum Hertarafa Bikaç Kişi Oyuna Sağ Tıklayıp Show Game Details Tıkla Dedi Baktım Back to karkand Dahil Tüm Ekpaketler Var End Gameye Kadar Hepsi Var
Benimkindede Limited Edition Yazıyor
Arkadaşımızda Bir Kontrol Etsin

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Gene birisi oyun dagıtıyor sandım atladım hemen ama :P

batuhan450h

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar limited edition diye yükledi onu yükledikten sonra 5 dlc paketinide yükledi ardından battlelog a girdim ve hesabım premium oldu yani sıkıntı yok.
yardımlarınız için saolun. konuyu kitleyebilirsiniz

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaslar limited edition diye yükledi onu yükledikten sonra 5 dlc paketinide yükledi ardından battlelog a girdim ve hesabım premium oldu yani sıkıntı yok.
yardımlarınız için saolun. konuyu kitleyebilirsiniz

Söylemiştim Kardeşim Sorun Olmaz Diye İyi oyunlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bende aynısını yaptım ilk önce alttaki kodu girdim sonra yüklenmeyince üstteki kodu girdim yüklenmeye başladı sıkıntı olurmu premium olarak oynabilecekmiyim? sorun olurmu