Orbit Downloader 2.6.5

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Orbit Downloader, indirme programları yöneticilerinin evrimsel gelişimlerinde en ön sırada yer alan mükemmel bir dosya indirme ve hızlandırıcısı programıdır. İnternetten dosya indirirken kullanabileceğiniz ve bu alandaki en iyi programlardan birisi olan Orbit ile artık download işlemleriniz çok daha hızlı, kolay ve düzenli gerçekleşecek. Tamamen ücretsiz bir şekilde sosyal müzik sitelerinden müzik veya video indirebilirsiniz. YouTube, imeem, Myspace, Pandora ve daha bir çok siteden istediğiniz anda istediğiniz her türlü medya dosyasını indirebilirsiniz.

Normalde kullanılan standart internet tarayıcısı indirme uygulamalarından çok daha hızlı bir şekilde dosya indirebilen Orbit'in Rapidshare desteği de bulunmaktadır. Bu sayede Rapid hesabınız var ise bu hesabınızı Orbit Downloader'a girerek tek tıklama ile rapid linklerinden istediğiniz dosyaları çok kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Üstelik sadece RapidShare linkleri de değil daha bir çok paylaşım sitesi ile uyumludur.

Boyut : 2 MB
Dil : Çoklu dil (Türkçe dahil)
Lisans : ücretsiz
Platform: Windows NT/2000/XP/2003/Vista

download link : http://www.orbitdownloader.com/download.htm

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
boyuta bakarmısın ya :) ben kullanmıştım daha önceki pc de güzel pro teşekkrüler ;)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
dead_ghost dedi ki:
boyuta bakarmısın ya :) ben kullanmıştım daha önceki pc de güzel pro teşekkrüler ;)

rica ederim (A) ben uzun süredir kullanıyorum çok memnunum , paylaşmak istedim..

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
maxxdump dedi ki:
dead_ghost dedi ki:

rica ederim (A) ben uzun süredir kullanıyorum çok memnunum , paylaşmak istedim..

ya türkçeyi seçemedim.yamamı indirecez ? seçeneklerde dil seçimini göremedim

brokenidols

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende kullanıyorum muhteşem denemeyenler mutlaka denesin.Müzik sitelerinin linklerini gösteriyorsunuz mausla o linlte netür medya dosyası varsa indiriyor.....

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
dead_ghost dedi ki:
maxxdump dedi ki:
dead_ghost dedi ki:

ya türkçeyi seçemedim.yamamı indirecez ? seçeneklerde dil seçimini göremedim

evet programın içinde : wiew sonra language'den seçebilirsin türkçeyi ;)

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
IDM'yi bilgisayarımdan kaldırdım, biraz da bunu deneyeyim.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
uzun suredır bende kullanıyorum bence en ıyısı abı orbıt maksımum hızı yakalıo bence herkese tavsıye ederım :D