- Konuyu başlatan
Valla mı
angel75 öyle bir kıyak varsa işin ucunda bende varım
benide yaz listeye
benden sonra gelen sıraya geçsin
angel75 optimus black için hesap numarasını verene
parasını yolluyormuş haha

Angel75 sana hesap numarası vereyim Optimus Black parası yolla olur mu banaBak söz parayı yolla cidden alacam erkek sözü
![]()
Valla mıangel75 öyle bir kıyak varsa işin ucunda bende varım
benide yaz listeye
Angel75 sana hesap numarası vereyim Optimus Black parası yolla olur mu banaBak söz parayı yolla cidden alacam erkek sözü
![]()
Valla mıangel75 öyle bir kıyak varsa işin ucunda bende varım
benide yaz listeye
ordan bankaya mı benziyorum???
@angel75 çıkınca bana da optimus black'in pembesini alır mısın?bir durum söz konusuysa biz de faydalanalım
)))
---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:08 ----------
hahah çok iyi ya... ama gerçekten angel75 haklı.. benimde sahip olduğum en iyi telefonlardan biri optimus black. özellikle tasarımı ve hafifliği hoşuma gitti önceki telefonum gibi ağır değil. zaten nova display ekranı tartışılmaz. fiyatı da piyasadaki çoğu smartphoneların yarısı kadar
sizde heee... hem opitmus blackk sahibisiniz hemde pembesini istiyorsunuz... kapak alın takın en kolayı
demin bir yerde bir video gördüm.. koreli komedyenler çekmiş... optimus black'in nova ekranını, kalınlığını, g-key tuşunu acayip komik anlatmışlar.... bulursam yüklerim buraya....
Babama öyle diyim de çaksın ağzımın ortasına bir tane daha 1 hafta oldu telefon alalı falan diye.Ona nova display desem bana numara pis bir şey ne demek der ?? Şaka bir yana param yetse bırak optimus blacki gidip HTC EVO 3D alacağım yurtdışından özel uçağımla getirteceğim ama param buna yettiHa bak hesap numara olayı gerçekse kabul edebilirim
![]()
LG çamaşır makinesi de mi satıyordu ??Valla ilk kez duyuyorum gerçekse.
Oha bir değil iki değilKaç tane satıyor hemde. Ben teknoloji gözlükleriyle baktığım için dünyaya böyle oluyor
Farkettimde çok pahalıya satıyor bu makineleri 3G, WİFİ falan mı var bu makinelerde ne şarjlı mı neli bunlar
![]()
kesinlikle bizde deniyoruz o zamanAçıkcası arkadaşlar Asphalt 6 oynadım optimus black'te böyle bir heyecana telefonda hiç kapılmadım inanın, nasıl kullanıyorum bir video olsada beni çekse koparsınızkalbim duracaktı o kadar yani . araçlar o kadar net ki aynı zamanda ekran parlak ve canlı .....
bana göre kusursuz...
öncelikle paylaşım için teşekkürler bende bugün optimus black aldım gercekten ekranı dedikleri kadar varmıs tasarım harika zaten 800-900 civarlarında telefon almayı düşünenlere tavsiye ederim
asphalt 7 android markette mevcut fakat ne kadar "free" olabilir o merak konusu. iki yaris yaptiktan devami icin satin alin uyarisiyla karsilasmak cok mumkun. indirip deneyen arkadaslar yorumlarlar ise biz de bilgi sahibi olmus oluruz.
ayrica ne gibi yenilikler var?