Optimus Black Game HD !

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Valla mı :D angel75 öyle bir kıyak varsa işin ucunda bende varım :D benide yaz listeye :D benden sonra gelen sıraya geçsin :D angel75 optimus black için hesap numarasını verene :D parasını yolluyormuş haha

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Angel75 sana hesap numarası vereyim Optimus Black parası yolla olur mu bana :DBak söz parayı yolla cidden alacam erkek sözü :D

hahahakomik insan seni :):) bence sen wildfire'ı babana ver... ona deki sen bana optimus black al :) ballandıra balladıra anlat... android 2.2,nova ekran,2mp ön kamera vs vs de kafasını karıştır aldırt telefonu.. :):):):)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla mı :D angel75 öyle bir kıyak varsa işin ucunda bende varım :D benide yaz listeye :D benden sonra gelen sıraya geçsin :D angel75 optimus black için hesap numarasını verene :D parasını yolluyormuş haha

[MENTION=158637]angel75[/MENTION] çıkınca bana da optimus black'in pembesini alır mısın? :) bir durum söz konusuysa biz de faydalanalım :))))

---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:08 ----------

Angel75 sana hesap numarası vereyim Optimus Black parası yolla olur mu bana :DBak söz parayı yolla cidden alacam erkek sözü :D

hahah çok iyi ya... ama gerçekten angel75 haklı.. benimde sahip olduğum en iyi telefonlardan biri optimus black. özellikle tasarımı ve hafifliği hoşuma gitti önceki telefonum gibi ağır değil. zaten nova display ekranı tartışılmaz. fiyatı da piyasadaki çoğu smartphoneların yarısı kadar

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

ordan bankaya mı benziyorum :) ???

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@angel75 çıkınca bana da optimus black'in pembesini alır mısın? :) bir durum söz konusuysa biz de faydalanalım :))))

---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:08 ----------

hahah çok iyi ya... ama gerçekten angel75 haklı.. benimde sahip olduğum en iyi telefonlardan biri optimus black. özellikle tasarımı ve hafifliği hoşuma gitti önceki telefonum gibi ağır değil. zaten nova display ekranı tartışılmaz. fiyatı da piyasadaki çoğu smartphoneların yarısı kadar

sizde heee... hem opitmus blackk sahibisiniz hemde pembesini istiyorsunuz... kapak alın takın en kolayı :):):)
demin bir yerde bir video gördüm.. koreli komedyenler çekmiş... optimus black'in nova ekranını, kalınlığını, g-key tuşunu acayip komik anlatmışlar.... bulursam yüklerim buraya....

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sizde heee... hem opitmus blackk sahibisiniz hemde pembesini istiyorsunuz... kapak alın takın en kolayı :):):)
demin bir yerde bir video gördüm.. koreli komedyenler çekmiş... optimus black'in nova ekranını, kalınlığını, g-key tuşunu acayip komik anlatmışlar.... bulursam yüklerim buraya....

kapağı yok ki:(

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Babama öyle diyim de çaksın ağzımın ortasına bir tane daha 1 hafta oldu telefon alalı falan diye.Ona nova display desem bana numara pis bir şey ne demek der ?? Şaka bir yana param yetse bırak optimus blacki gidip HTC EVO 3D alacağım yurtdışından özel uçağımla getirteceğim ama param buna yetti :( Ha bak hesap numara olayı gerçekse kabul edebilirim :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
tamamda :D özel uçağın varsa paran nasıl yok yaw :D ben olsam uçağı satar evo mu alıcam optimus black mi alıcam alırım içime uhde kalmasın :D

demek babana nova display desen he :D süperdi :D

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Babama öyle diyim de çaksın ağzımın ortasına bir tane daha 1 hafta oldu telefon alalı falan diye.Ona nova display desem bana numara pis bir şey ne demek der ?? Şaka bir yana param yetse bırak optimus blacki gidip HTC EVO 3D alacağım yurtdışından özel uçağımla getirteceğim ama param buna yetti :( Ha bak hesap numara olayı gerçekse kabul edebilirim :D

:))) o da güzel bir seçim ama 3d telefonsa optimus 3d daha güzel ve daha ucuz... htc pahalı kalıyor bayağı bir

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Para olduktan sonra ucuzu pahalısı mı var :D Al HTC EVO'yu topla arkadaşlarını mahallede maç oyna :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Lg çamaşır makinası satışları düşünce telefon işine el attı herhalde.:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
LG çamaşır makinesi de mi satıyordu ?? :D Valla ilk kez duyuyorum gerçekse.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Oha bir değil iki değil :D Kaç tane satıyor hemde. Ben teknoloji gözlükleriyle baktığım için dünyaya böyle oluyor :D Farkettimde çok pahalıya satıyor bu makineleri 3G, WİFİ falan mı var bu makinelerde ne şarjlı mı neli bunlar :D

satmadığı şey yok adamların onun için dikkatli olun derim ben Lg optimus elinizde kalmasın..:D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Çoğu firmanın her alanda yaptığı üretimler var ki :) sadece lg yemi ait sanki ? :D

Beyaz eşya konusundada bayağı yatırımları var gözlemlediğim kadarıyla.

sypbot neden kalsın ki elimizde :S adamlar bilinmedik bir firma değil :) bence sorun yok. uzaktan yardım veren kim var ?

thejokerr13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkcası arkadaşlar Asphalt 6 oynadım optimus black'te böyle bir heyecana telefonda hiç kapılmadım inanın, nasıl kullanıyorum bir video olsada beni çekse koparsınız :) kalbim duracaktı o kadar yani . araçlar o kadar net ki aynı zamanda ekran parlak ve canlı .....

bana göre kusursuz...
kesinlikle bizde deniyoruz o zaman :D

---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

yalnız yeni farkettim android marketten aspahlt 7 HD ücretsiz indiriliyor

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
google marketten asphalt 7 oyununu ben bulamadım :S rica etsem bana apk dosyasını gönderebilirmisin ?

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
asphalt 7 android markette mevcut fakat ne kadar "free" olabilir o merak konusu. iki yaris yaptiktan devami icin satin alin uyarisiyla karsilasmak cok mumkun. indirip deneyen arkadaslar yorumlarlar ise biz de bilgi sahibi olmus oluruz.
ayrica ne gibi yenilikler var?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
bende merak ettim gerçekten ... oyunda yenilik varsa bizide bilgilendirin (: eğerki google markette ise o oyun bence ücretsizdir..

SilenceTimes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle paylaşım için teşekkürler bende bugün optimus black aldım gercekten ekranı dedikleri kadar varmıs tasarım harika zaten 800-900 civarlarında telefon almayı düşünenlere tavsiye ederim

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
öncelikle paylaşım için teşekkürler bende bugün optimus black aldım gercekten ekranı dedikleri kadar varmıs tasarım harika zaten 800-900 civarlarında telefon almayı düşünenlere tavsiye ederim

hayırlı olsun black'in... hangi rengini aldın? fiyatı ne kadardı? ekranı beğenmişsin emin ol kullandıkça daha çok özelliğini beğeneceksin...

--- Mesaj Güncellendi ---

asphalt 7 android markette mevcut fakat ne kadar "free" olabilir o merak konusu. iki yaris yaptiktan devami icin satin alin uyarisiyla karsilasmak cok mumkun. indirip deneyen arkadaslar yorumlarlar ise biz de bilgi sahibi olmus oluruz.
ayrica ne gibi yenilikler var?

asphalt 7 oyununu ben bulamadım markette... varda ben mi görmüyorum...

groks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler konu ne zaman açıldı bilmiyorum belki hortlatmis olabilirim kusura bakmayın. Uygulamaları paylaşırken yani denemesini yaparken hangi ROM kullandığınızı da yazar mısınız?