Hangisini öneriyorsunuz arkadaşlar? Ikisininde mağaza fiyatları aynı. Reno z'nin yakınımdaki telefonculara gelmesini bekliyorum. A70 suan telefoncularda 2900 tl civarı. Ordan almayı düşünüyorum. Ama Reno Z aklımı karıştırıyor.
Başka cihaz önermezseniz sevinirim. Bu ikisi arasından hangisini öneririsiniz?En fazla 2500 e alınacak cihazlar bunlar, bu fiyata LG g7 almak daha mantıklı
Samsung sevmediğim için oppo diyorum yazılımı ve işlemcisi iyi. Güzel bir telefon olduğunu düşünüyorum.Başka cihaz önermezseniz sevinirim. Bu ikisi arasından hangisini öneririsiniz?
Aynı fiyata aliyorum desek hangisini seçerdiniz ?A70 diyorum bende çünkü oppo'nun o kadar esprisi yok pahallı satıyorlar bu modeli global piyasa fiyatlarını karşılaştırın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde 600tl cebinde kalıyor.
Aynı fiyata aliyorum desek hangisini seçerdiniz ?
Aynı fiyata aliyorum desek hangisini seçerdiniz ?
Yukarıda başka cihaz önermeyin demiştim. ?. Ikisi arasından?
A70Yukarıda başka cihaz önermeyin demiştim. ?. Ikisi arasından?
Inceleme yok ki olsa izleyeceğim.Oppo Reno Z modelini ben de merak ediyorum 3.500 liraya piyasaya girdi biraz kalın, ekranı amoled, Oppo’nun kamerası kötü olmuyor Rx17 Neo’nun da kamerası övülmüştü ki bunun kamerası Rx17 Neo’nun kamerasından özellik olarak daha iyi, batarya performansı bence A70 kadar vardır, ColorOS için de çok güzel diyorlar ben yerinde olsam biraz bekler Reno Z incelemelerini falan izler, ona göre karar verirdim.
Evet yabancı kanallarda bile yok hatta kutu açılış videosu bile yok 5 temmuzda Türkiye fiyatı belli oldu yakında SDN’ye falan telefonu gönderirler incelemeler yüklenir diye tahmin ediyorum.Inceleme yok ki olsa izleyeceğim.
Siz incelediyseniz anlatır mısınız?
Youtubede bir incelems videosu buldum yabancı kanaldan. AnTuTu skoru falan yazıyor. Link atmak yasak mı link atayım mı
AnTuTudan 160000 civarı puan almış.
Çok az,2016 da çıkan s7 178,000 alıyor.Youtubede bir incelems videosu buldum yabancı kanaldan. AnTuTu skoru falan yazıyor. Link atmak yasak mı link atayım mı
AnTuTudan 160000 civarı puan almış.
Incelediniz mi telefonu?Mediatek işlemciden kaynaklı ?![]()