Kaansenn34
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 680
İşte çalıştığım için bakamadım kusura bakmayın en yakın zamanda bakmaya çalışacağım..Incelediniz mi telefonu?
İşte çalıştığım için bakamadım kusura bakmayın en yakın zamanda bakmaya çalışacağım..Incelediniz mi telefonu?
Nedenini söyler misiniz ?
Nasıl ya sony exmor sensör genelde bütün amiral gemilerinde kullanılan sensör nasıl yeterli olmadı acaba? Oppoyu düşünme amacım arayüz sadeliği ve telefonun kalitesiydi ve helio p90 ile sd 675in aralarında fazla performans farkı olacağını düşünmüyordum. Şaşırdım açıkçasıCihazı inceledim şöyle söyleyebilirim cihazı fiyatının değeceğini düşünemiyorum çünkü mediatek işlemci gerçekten yeterli performans vermiyor.. arayüz gerçekten yeterince sadeleştirilmeye çalışılmış o konuda hızlandırma çabaları olduğunu düşünüyorum.. ancsk dediğim gibi o paraya değeceğini düşünmüyorum yüksek performans modu var ancak çok şarj götüreceğini düşünüyorum ki çok şarj götürdüğü uyarı olarak verilmiş. Kamera konusunda kamerası fena değil ancak yeterli değil arka kamera 40mp çekerken geç kaydediyor ve resimlerde kayma olabiliyor (çok az kayma). Resimleri zoomladıkça netlerin aşırı azaldığını gördüm. Samsung A70 kamera konusunda daha başarılı ve ayrıntıyı daha iyi yakaladığını farkettim.. hız konusunda da arayüz uygulama açma hızı konusunda gerçekten A70 net olarak derim. Şüpheniz olmasın.. oppo kötü cihaz değil ancsk o işlemci ve kamera sensörünün yeterli olmadığını düşünüyorum ayrıca fiyat politikası da kötü..![]()
Fotoğraf çektiğim zaman zoomladığımda samsung uzaktaki yazıları daha net gösterirken oppo daha bulanık gösteriyordu. Ben de inanmadım ilk başta hatta birkaç kez daha çektim ancak sonuç değişmedi.(ayarlar ikisinin de en yüksek) Sony exmor sensör koymakla birlikte yazılım da önemli ama ya.. yazılımın yeterli olmadığını düşünüyorum.Yoksa daha iyi olabilir de.. Snapdragon uygulamaları açarken milisaniyelik farkla açıyor animasyonlar da daha çok yoruyor Oppo’da. iPhone kullanıcısı olduğum için bu konularda çok hassasım bu yüzden samsung daha başarılı geldi bana..Nasıl ya sony exmor sensör genelde bütün amiral gemilerinde kullanılan sensör nasıl yeterli olmadı acaba? Oppoyu düşünme amacım arayüz sadeliği ve telefonun kalitesiydi ve helio p90 ile sd 675in aralarında fazla performans farkı olacağını düşünmüyordum. Şaşırdım açıkçası
Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yine de bir kaç tane kullanıcı yorumu ve video görmemiz lazım. Cihaz türkiye'de satışta ama alıp inceleyen kanal yok.Fotoğraf çektiğim zaman zoomladığımda samsung uzaktaki yazıları daha net gösterirken oppo daha bulanık gösteriyordu. Ben de inanmadım ilk başta hatta birkaç kez daha çektim ancak sonuç değişmedi.(ayarlar ikisinin de en yüksek) Sony exmor sensör koymakla birlikte yazılım da önemli ama ya.. yazılımın yeterli olmadığını düşünüyorum.Yoksa daha iyi olabilir de.. Snapdragon uygulamaları açarken milisaniyelik farkla açıyor animasyonlar da daha çok yoruyor Oppo’da. iPhone kullanıcısı olduğum için bu konularda çok hassasım bu yüzden samsung daha başarılı geldi bana..
Bende bi yanyana görmek istiyorum. Ama telefonları nasıl yan yana koydunuz. Yakın mıydı telefonlar birbirine ?Rica ederim. Eğer vaktiniz varsa haftasonu teknosa mağazalarında oppo bulunuyor. Kendiniz deneyimleyebilirsiniz..(belki mediamarkt mağazalarında da vardır)