• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Oppo Reno Z vs A70

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brt.17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Hangisini öneriyorsunuz arkadaşlar? Ikisininde mağaza fiyatları aynı. Reno z'nin yakınımdaki telefonculara gelmesini bekliyorum. A70 suan telefoncularda 2900 tl civarı. Ordan almayı düşünüyorum. Ama Reno Z aklımı karıştırıyor.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
A70 diyorum bende çünkü oppo'nun o kadar esprisi yok pahallı satıyorlar bu modeli global piyasa fiyatlarını karşılaştırın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde 600tl cebinde kalıyor.

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
A70 diyorum bende çünkü oppo'nun o kadar esprisi yok pahallı satıyorlar bu modeli global piyasa fiyatlarını karşılaştırın lütfen.

Birde 600tl cebinde kalıyor.
Aynı fiyata aliyorum desek hangisini seçerdiniz ?

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Aynı fiyata aliyorum desek hangisini seçerdiniz ?

Kardeş işlemciler aynı... oppo servisi yaygın değil, Oppo sana aynı android güncelleme vermeyecek sadece biraz güvenlik güncellemesi birde color os güncellemesi normal android değil modifiyeli cihazları stabil çalışıyor, serviside iyi diye biliyorum. 3.parti uygulamalar için güncellik önemli android sürümünde birde servis olarak çok yaygın değil oppo'da. Samsungta süper amoled var, oppoda amoled, arka kamera belki bir tık reno z iyi olabilir bence onun dışında a70 alır ucuz telefona bence aynı para verilmez.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Net A70.. Oppo ne kadar dikkat çekici bir şekilde piyasaya girse Oppo almak tehlikeli bir girişim.. (kişisel görüş)(parça bulunabilirliği,güncelleme,servis... bunlar çok önemli bana göre..)

RobertoSoldado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Oppo Reno Z modelini ben de merak ediyorum 3.500 liraya piyasaya girdi biraz kalın, ekranı amoled, Oppo’nun kamerası kötü olmuyor Rx17 Neo’nun da kamerası övülmüştü ki bunun kamerası Rx17 Neo’nun kamerasından özellik olarak daha iyi, batarya performansı bence A70 kadar vardır, ColorOS için de çok güzel diyorlar ben yerinde olsam biraz bekler Reno Z incelemelerini falan izler, ona göre karar verirdim.

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Oppo Reno Z modelini ben de merak ediyorum 3.500 liraya piyasaya girdi biraz kalın, ekranı amoled, Oppo’nun kamerası kötü olmuyor Rx17 Neo’nun da kamerası övülmüştü ki bunun kamerası Rx17 Neo’nun kamerasından özellik olarak daha iyi, batarya performansı bence A70 kadar vardır, ColorOS için de çok güzel diyorlar ben yerinde olsam biraz bekler Reno Z incelemelerini falan izler, ona göre karar verirdim.
Inceleme yok ki olsa izleyeceğim.

murat zorluu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,399
Direk A70 her yönden tokatlar.Oppoda servis sıkıntısı var yarın bozlursa sıkıntı çekersin

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Reis aslında g7 varken bu çöplere para verme derim...
Hayır harika ekranı yada iki kat iyi işlemcisi yada kasa malzeme kalitesi için değil yada yazılımının bir amiral modele göre dizayn edilmesi içinde değil yada ois'li düzgün çalışan kamerası içinde değil kesinlikle quad dac ses çipi için ve boomsound için alınır...
Başka artılarıda var askeri standartlarda sağlamlık vs. gibi yada samsung gibi söylentiye göre 32bit android yazılım değil orjinal 64bit destekli 2yıl sonra uygulama yüklemek için custom rom yüklemek zorunda değilsin yada oppo reno z alıp güncelleme işini custom rom ile yükseltmek zorundada değilsin ben şunu görüyorum şahsen bu orta segment telefonlar tamamen para tuzağı kısa ömürlü oyuncaklar. Sene olmuş 2019 hala ufs standardı yok bunlarda hala performans olarak s7 kalitesindeler 3 kuruşa 5 köfte şuan için lg'de bence bu kaliteyi kaçak xiaomi alsan bile yakalayamazsın.

Son düzenleme:

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Birde reno z modelinin türkiye'ye 4 gb ram versiyonu getirilmiş. Keşke 6 gb olsaydı. 4gb ilerleyem zamanlarda sıkıntı olur mu ?

Son düzenleme:

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
74541

Cihazı Teknosa mağazalarında inceleyebilirsiniz.. :)

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Çok kısa incelediğim için daha sonra tekrar uğrarsam daha ayrıntılı inceleyip açıklama yaparım :)(en kısa zamanda bugün veya yarın)

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Youtubede bir incelems videosu buldum yabancı kanaldan. AnTuTu skoru falan yazıyor. Link atmak yasak mı link atayım mı

AnTuTudan 160000 civarı puan almış.

Son düzenleme: