5.500 TL ve 6.000 TL arası bütçem var sizce Oppo a74 alınır mı günlük kullanım olarak sosyal medya da vakit geçiriyorum fazla oyun oynanıyorum yada bu fiyata önerebileceginiz bir telefon var mı
Hayır.Redmi Note 10S alabilirsiniz.5.500 TL ve 6.000 TL arası bütçem var sizce Oppo a74 alınır mı günlük kullanım olarak sosyal medya da vakit geçiriyorum fazla oyun oynanıyorum yada bu fiyata önerebileceginiz bir telefon var mı
Xiaomi almak istemiyorum hoşuma gitmiyorHayır.Redmi Note 10S alabilirsiniz.
Samsung A33 bakabilirsiniz ozaman.İkinci El iPhone SE2020-XR bulabilirsiniz belki.Xiaomi almak istemiyorum hoşuma gitmiyor
İyi hoşta babamı ikna edemem 2.el konusundaXS-SE2 alabilirsiniz hocamın dediği gibi. Android tarafında S10+ der geçerim, 2. el için.
İkinci el S10 plus almanı tavsiye ederim.5.500 TL ve 6.000 TL arası bütçem var sizce Oppo a74 alınır mı günlük kullanım olarak sosyal medya da vakit geçiriyorum fazla oyun oynanıyorum yada bu fiyata önerebileceginiz bir telefon var mı
Dostum diyorum ki ikinci el telefon almama babam izin vermez birde redmi note 10s almak mantıklı mıİkinci el S10 plus almanı tavsiye ederim.
Realme 8-Redmi Note 10S-A33 arasından seçeceksin.Dostum diyorum ki ikinci el telefon almama babam izin vermez birde redmi note 10s almak mantıklı mı
3-4 yıl kullanmayı düşünüyorsan mantıklı değil.2 yıl kullansam bana yeter diyorsan al.Dostum diyorum ki ikinci el telefon almama babam izin vermez birde redmi note 10s almak mantıklı mı
3 zorlar.Güncelleme yapmaz ise.Daha uzun kullanır.3-4 yıl kullanmayı düşünüyorsan mantıklı değil.2 yıl kullansam bana yeter diyorsan al.
Güncelleme yapmaması lazım.Xiaomi de aynı Samsung gibi güncelleme ile düzgün çalışan cihazı bozuyor.3 zorlar.Güncelleme yapmaz ise.Daha uzun kullanır.
14 ile düzeleceklerini umuyorum.Memnunsan o sürümde kalacaksın ?Güncelleme yapmaması lazım.Xiaomi de aynı Samsung gibi güncelleme ile düzgün çalışan cihazı bozuyor.
Yani 2 yıl falan kullanacağım zaten sonrasında iPhone a geçiş yapacağım3-4 yıl kullanmayı düşünüyorsan mantıklı değil.2 yıl kullansam bana yeter diyorsan al.
2 yıl için fazlası ile yeterli.Sana tavsiyem cihazın kullanım keyfinin burnundan gelmemesi için sistem güncellemesi yapma.Yani 2 yıl falan kullanacağım zaten sonrasında iPhone a geçiş yapacağım
Note 10 pro için bütçem yetersiz aynı şekilde a33 de alamam galiba realme 8 ile note 10s arasında tercih yapacağım
Bu cihaz tam fırsat ürünü aslında.Poco X3 GT ile aynı cihaz.Çin Versiyon.O
Mesaj otomatik birleştirildi:
Realme 8-Redmi Note 10S-A33 arasından seçeceksin.
Zaten yapmıyorum tam performans için2 yıl için fazlası ile yeterli.Sana tavsiyem cihazın kullanım keyfinin burnundan gelmemesi için sistem güncellemesi yapma.
Realme 8 alma derim.Sene olmuş 2022 Realme gibi Gt serisinde güzel işler yapan marka orta seviyeye stereo hoparlör koymuyor.Gerçekten şaka gibi.Note 10 pro için bütçem yetersiz aynı şekilde a33 de alamam galiba realme 8 ile note 10s arasında tercih yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten yapmıyorum tam performans için
Note 10S güzel cihaz.6/128 verisyonu alınır.Realme 8 alma derim.Sene olmuş 2022 Realme gibi Gt serisinde güzel işler yapan marka orta seviyeye stereo hoparlör koymuyor.Gerçekten şaka gibi.
Güncelleme yapmamak koşulu ile olabilir.Note 10S güzel cihaz.6/128 verisyonu alınır.
8/128 versiyonunda 13.0.6 ile memnunum.Güncelleme yapmamak koşulu ile olabilir.