Yeni cihaz almayacakmıydınız hocam?Oppo A55 Android/ColorOS 12 ne zaman alacak? Isınma sorunu ve kasma sorunlarının hepsi düzeldi. Şu anda cihaz hızlı çalışıyor sıkıntı yok ama hâlen Android 12 bu cihaza gelmedi.
Bu şuan ki kullandığım mevcut cihaz. Benimle biraz daha devam edecek. Yeni cihaz alma işi biraz yattı. Uzun bir süre yeni cihaz alamayacağım gibi görünüyor.Yeni cihaz almayacakmıydınız hocam?
Umarım daha iyisini alırsınız.Bu şuan ki kullandığım mevcut cihaz. Benimle biraz daha devam edecek. Yeni cihaz alma işi biraz yattı. Uzun bir süre yeni cihaz alamayacağım gibi görünüyor.
Neden bize hâlen gelmedi acaba? Örneğin Hindistan'a gelen sürüm ile Türkiye'de ki aynı olmayabilir. Beklemedeyim.23 Temmuz'dan itibaren dağıtılmaya başlanmış.
ROM?Neden bize hâlen gelmedi acaba? Örneğin Hindistan'a gelen sürüm ile Türkiye'de ki aynı olmayabilir. Beklemedeyim.
Denedim ama olmadı. Belki ki de yapamadım.
Bir telefoncuya verirsen hallederler.Denedim ama olmadı. Belki ki de yapamadım.
İzin vermezler. Evde bir tekrar deneyeyim. Samsung cihazlar gibi olsaydı yapmıştım ROM'u. Evdeki eski Samsung Galaxy Grand Prime cihaza atmıştım. Oppo'da biraz farklı. Site var mı bakabileceğim? Garanti 2023'te bitiyor sorun olmaz bence.Bir telefoncuya verirsen hallederler.
Bayadır bekliyorum hâlen gelmedi. Aslında haklısınız orijinalliğini bozmamak daha iyi olur. Şuan stabil çalışıyor bir sorun yok.Cihazınız stabil çalıştığı sürece ROM kurup orjinalliğini bozmayın bence, yakında yeni yazılım güncellemeniz gelir zaten.
Yeni güncellemeyi almayacak listesinde cihazınız yoksa illa gelir hocam.Bayadır bekliyorum hâlen gelmedi. Aslında haklısınız orijinalliğini bozmamak daha iyi olur. Şuan stabil çalışıyor bir sorun yok.
Almayacak cihazlar arasında yok mu hiç bilmiyorum. Ona nereden bakabilirim?Yeni güncellemeyi almayacak listesinde cihazınız yoksa illa gelir hocam.
Stock ROM kuracak.Zaten güncellemeyi ROM ile kurmak en sağlıklısı.Cihazınız stabil çalıştığı sürece ROM kurup orjinalliğini bozmayın bence, yakında yeni yazılım güncellemeniz gelir zaten.
Stock ROM var mı peki? Cihazın orijinalliği bozulmayacak ise sıkıntı değil.Stock ROM kuracak.Zaten güncellemeyi ROM ile kurmak en sağlıklısı.
Hocam cihaz A.15/A.18 sürümünde ise güncellemeyi alıyormuş.Stock ROM var mı peki? Cihazın orijinalliği bozulmayacak ise sıkıntı değil.
Haklısınız sitesinde bile A55 yok, hiç özen göstermiyorlar. Ayrıca şuanda güncel sürüm A.19 var alacak mı? Bu bilgiyi nereden gördünüz.Hocam cihaz A.15/A.18 sürümünde ise güncellemeyi alıyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android 12 ROM bulamadım maalesef.Kendi sitesinde A55 bile yok.Hiç özen göstermiyorlar.
Neredeyse hiçbir bilgi bulamadım.Herkes ayrı telden çalıyor.Xiaomi-Redmi-Poco cihaz olsaydı kesinlikle çok rahat olurdu.Haklısınız sitesinde bile A55 yok, hiç özen göstermiyorlar. Ayrıca şuanda güncel sürüm A.19 var alacak mı? Bu bilgiyi nereden gördünüz.
Haklısınız, Oppo rahat bulunmayabilir. Kendi telefonu bile sitesinde yok, böyle rezillik görmedim.Neredeyse hiçbir bilgi bulamadım.Herkes ayrı telden çalıyor.Xiaomi-Redmi-Poco cihaz olsaydı kesinlikle çok rahat olurdu.
Giriş seviyesi olduğu için önem verilmiyor galiba pek.Haklısınız, Oppo rahat bulunmayabilir. Kendi telefonu bile sitesinde yok, böyle rezillik görmedim.
Giriş seviyesi olması önem verilmemesi anlamına gelmemesi lazım. Giriş seviyesi cihazlar en az 1 veya 2 android güncellemesi alması lazım bence. Orta segment 2 veya 3. Amiral gemisi belki 3 veya 4'ü zorluyordur. Diye düşünüyorum.Giriş seviyesi olduğu için önem verilmiyor galiba pek.
Bence de.A serisine baktığımız zaman bile yok ama sitede ?Giriş seviyesi olması önem verilmemesi anlamına gelmemesi lazım. Giriş seviyesi cihazlar en az 1 veya 2 android güncellemesi alması lazım bence. Orta segment 2 veya 3. Amiral gemisi belki 3 veya 4'ü zorluyordur. Diye düşünüyorum.
Oppo A serisi alınmaz. Ben bir hata yaptım telefonda aradığım kriterleri söylemedim. Zaten ilk telefonum Turkcell T80'di. Cihazlardan da pek anlamadığım için de Oppo iyi marka dedikleri için aldım. Şuan almaya kalksan yeni cihaz alamıyorsun. ?Bence de.A serisine baktığımız zaman bile yok ama sitede ?
Ne diyelim ?. Umarım yeni bir cihaz alırsın kısa sürede.Bütçeyi düşürüp alma ihtimalinde mi yok?Oppo A serisi alınmaz. Ben bir hata yaptım telefonda aradığım kriterleri söylemedim. Zaten ilk telefonum Turkcell T80'di. Cihazlardan da pek anlamadığım için de Oppo iyi marka dedikleri için aldım. Şuan almaya kalksan yeni cihaz alamıyorsun. ?
Bütçe şuanda hiç yok çok ihtiyacım vardı gaming monitör aldım. Evimizde Huawei Mate 20 Lite ve Redmi Note 9S kullanan var o cihazlardan birine geçecektim bu (A55) cihazda sorun yaşadıkları için yine bu mevcut cihaza mecbur kaldık. Sorun tam olarak aramalar bazen açılmıyor bazen açınca otomatik sessiz de kalıyor düzelmiyor ve iki taraftan da ses gelmiyordu. Bende şuan öyle sorun yok. Telefon kopyalayıcı ile geçtikleri için olmuş olabilir.Ne diyelim ?. Umarım yeni bir cihaz alırsın kısa sürede.Bütçeyi düşürüp alma ihtimalinde mi yok?
9S daha iyi bir cihaz.Evet,ama değişirlerse.Bütçe şuanda hiç yok çok ihtiyacım vardı gaming monitör aldım. Evimizde Huawei Mate 20 Lite ve Redmi Note 9S kullanan var o cihazlardan birine geçecektim bu (A55) cihazda sorun yaşadıkları için yine bu mevcut cihaza mecbur kaldık. Sorun tam olarak aramalar bazen açılmıyor bazen açınca otomatik sessiz de kalıyor düzelmiyor ve iki taraftan da ses gelmiyordu. Bende şuan öyle sorun yok. Telefon kopyalayıcı ile geçtikleri için olmuş olabilir.
Babam bir daha değişmez. ?9S daha iyi bir cihaz.Evet,ama değişirlerse.
Cihazınızı kayıtlı yurt dışı bir cihazla takaslamaya çalışın.Babam bir daha değişmez. ?
Bu tür şeyler yapamam izin vermezler. Yeni cihaz alana kadar beklemek zorundayım. Yapacak bir şey yok. Şuan PUBG Mobile oynayamamak biraz üzücü.Cihazınızı kayıtlı yurt dışı bir cihazla takaslamaya çalışın.
Hayırlısı olsun ?Bu tür şeyler yapamam izin vermezler. Yeni cihaz alana kadar beklemek zorundayım. Yapacak bir şey yok. Şuan PUBG Mobile oynayamamak biraz üzücü.