Operaya da elveda diyebilirim.

Submarine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opera da ki eklentiler chromede alsa hiç durmam bende geçerim.

BrOnX2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 yıldır benim de ilk göz ağrım Opera idi ancak tüm arkadaşalrın dediği çökme ve kilitlenme sorunları beni çileden çıkarttı şu sıralar chrome takılıyorum onda da missing-plugin problemiyle basım dertte bakalım ne olacak tilkiyi hiç denemedim maxthonu bi ara kullandım ama sarmamıştı.

Reaksiyon puanı
10,315
Chrome seni çağırıyor :)

yahu ben de sekiz yıllık ff beraberliğinden sora üç gündür chrome kullanıyorum ama, o da ff'den kaçmama sebep olan çökmeler konusunda aynı durumda nerdeyse.

[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION], hem ff hem chrome bi kaç gündür her açılışda, her sayfa yenileme de vs. sürekli çöküyorlar. bu benim pc ile mi alakalı bir durumdur, yoksa bu tarayıcılarda sahiden bi sorun mu var?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
yahu ben de sekiz yıllık ff beraberliğinden sora üç gündür chrome kullanıyorum ama, o da ff'den kaçmama sebep olan çökmeler konusunda aynı durumda nerdeyse.

@REDFOKS, hem ff hem chrome bi kaç gündür her açılışda, her sayfa yenileme de vs. sürekli çöküyorlar. bu benim pc ile mi alakalı bir durumdur, yoksa bu tarayıcılarda sahiden bi sorun mu var?

Çökme olayının bir sürü sebebi olabilir belli bir şeye bağlamak zor uzun zamandır format atılmadıysa sisteme temizlik yapılabilir geçici dosyalar vs. silinebilir ,eklentiler kontrol edilebilir onlarda sebep olabilir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Opera oradaki *32'yi yanlış anlayıp, kullandığı ram'i 32 ile çarpmış galiba :)
2.5 GB ne ya? Altı üstü bir internet tarayıcısısın :)
daha fazlasını da görüyorum. :)

özellikle sdn gibi bol flashlı sitelerde önce ram tavan yapıyor, sonra çöküyor. hala çözüm bulamadım. :hammer:

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
aynen bende de 3 sekmede biri google biri face biri sdn 1.6 gb ram yiyo kasım kasım kasılıyodu acımadım sildim hiç acımam arkadaş

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
shadowknıght verdiğini kurdum sadece sdn açık 895.237 k ram yiyo

ikarus05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bir opera kullanıcısıyım ve vazgeçemiyorum ama şuna bi bakın allah aşkına böyle birşey gördünüzmü daha önce hiç.....!!! 7 sekme açık sadece!!
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://c1202.hizliresim.com/u/n/2wbv2.png[/URL][/IMG]

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
denedim ama yine aynı. bir anda kasmaya başlıyor ve ram kullanımı 3,5 gb seviyesine gelince çöküyor. işte opera 12:

@ikarus05 bende tek sekme açıkken de bu değerlere ulaşıyor. sekme sayısı ile alakası yok. flash içerikle alakalı. flashları kapatınca mesele çözülüyor. denemek için Ayarlar > Tercihler... > Gelişmiş > İçerik > Eklentileri sadece gerekli olduğunda etkinleştir kutusunu işaretleyip Tamam yap. bu şekilde flash vb içerkiler engellenince gayet stabil çalışıyor. ancak görüntü pek güzel olmuyor.

bu da içerik engellendikten sonra sdn forumda 10 sekme açık hali:

problem kesinlikle eklentilerde...

EDIT: içeriği engelleyince de yer yer kasmalar devam ediyor. sadece çabucak çökmüyor. o kadar...

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12

wolfpac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
opera bende 5 sekme açınca 270 civarlarında harcıyor

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
güncelleme : Az önce de şöyle bir şey oldu. Bir bağlantıya yeni sekme aç komutunu veriyorum farenin silindir tuşuyla. Sonra 5 tane açıyor :F İnsaf ya :D Bir tanesinin üstüne tıklıyorum hepsini kapatıyor. Bazen de tıklıyorum üstüne kapanmıyor. Aç kapa yaptım yine olmadı :D

Ha bir de aşağı yukarı kaydırma tuşu bazen devre dışı oluyor anlamıyorum.

LiWi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bilgisayar niye donuyor diyordum. Sayende buldum :D