- Reaksiyon puanı
- 12,109
Her mobil operatörün bir hediye kampanyası var Turkcell -Salla kazan, Turk Telekom -Sil süpür Vodafone- Çark gibi şu ana kadar size çıkan en iyi hediye ne oldu ?
Ben vodafone çarktan neredeyse her hafta 20gb alıyorumHer mobil operatörün bir hediye kampanyası var Turkcell -Salla kazan, Turk Telekom -Sil süpür Vodafone- Çark gibi şu ana kadar size çıkan en iyi hediye ne oldu ?
4 yıl önce forumu kullansam aşırı mutlu olurdumArtık iptal olduğu için gönül rahatlığı ile dile getirebilirim. Bundan 4 yıl önce bulduğumuz bir açık en büyük hediyeydi. Türk telekomda çalıştığım dönem bir açık keşfetmiştik. Hafta1 yazıp 5555 gönderdiğin zaman ücretsiz 1 GB veriyordu. Bunu 3.5 yıl kadar kullandım ki forumdan bir kaç kişiye de bu sistemi öğretmiştim. Artık fark etmiş olacaklar ki 15 lira mı ne faturaya yansıyor. Lütfen denemeyin![]()
Şuan Turkcellde 12 aylık sözleşmemin son ayındayım. Son ayda olmama istinaden olduğunu düşünüyorum ki SallaKazan kampanyasından 2 haftadır "haftalık 5 GB internet , her yöne 10.000 dk konuşma" gibi hediyeler çıkıyor.. Ama kandıramazsın beni turkcell , tam ihtiyacım olduğu zamanlarda "her yöne 100 dk Bip, 5 Aylık LifeBox" gibi çöp hediyeler çıkarttığın günleri unutmadımHer mobil operatörün bir hediye kampanyası var Turkcell -Salla kazan, Turk Telekom -Sil süpür Vodafone- Çark gibi şu ana kadar size çıkan en iyi hediye ne oldu ?
Salla kazandan 1 kere haftalık 5gb internet gelmişti.Bana Salla kazan kullandığımdan beri en iyi hediye bu oldu.Her mobil operatörün bir hediye kampanyası var Turkcell -Salla kazan, Turk Telekom -Sil süpür Vodafone- Çark gibi şu ana kadar size çıkan en iyi hediye ne oldu ?