Operatör Hediyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrtAltg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Her mobil operatörün bir hediye kampanyası var Turkcell -Salla kazan, Turk Telekom -Sil süpür Vodafone- Çark gibi şu ana kadar size çıkan en iyi hediye ne oldu ?

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Artık iptal olduğu için gönül rahatlığı ile dile getirebilirim. Bundan 4 yıl önce bulduğumuz bir açık en büyük hediyeydi. Türk telekomda çalıştığım dönem bir açık keşfetmiştik. Hafta1 yazıp 5555 gönderdiğin zaman ücretsiz 1 GB veriyordu. Bunu 3.5 yıl kadar kullandım ki forumdan bir kaç kişiye de bu sistemi öğretmiştim. Artık fark etmiş olacaklar ki 15 lira mı ne faturaya yansıyor. Lütfen denemeyin :D

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,072
Annem yeni operetörüne geçtiğinde 3 ay boyunca ay başına 30 GB vermişlerdi. Şansıma o sırada köye gitmiştik. Köyde İnternete yoktu. Hem Bi hitman oyunu indirmiştim hem de her gün netflix izlemiştim

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Artık iptal olduğu için gönül rahatlığı ile dile getirebilirim. Bundan 4 yıl önce bulduğumuz bir açık en büyük hediyeydi. Türk telekomda çalıştığım dönem bir açık keşfetmiştik. Hafta1 yazıp 5555 gönderdiğin zaman ücretsiz 1 GB veriyordu. Bunu 3.5 yıl kadar kullandım ki forumdan bir kaç kişiye de bu sistemi öğretmiştim. Artık fark etmiş olacaklar ki 15 lira mı ne faturaya yansıyor. Lütfen denemeyin :D
4 yıl önce forumu kullansam aşırı mutlu olurdum :D

ZettaGreen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Her mobil operatörün bir hediye kampanyası var Turkcell -Salla kazan, Turk Telekom -Sil süpür Vodafone- Çark gibi şu ana kadar size çıkan en iyi hediye ne oldu ?
Şuan Turkcellde 12 aylık sözleşmemin son ayındayım. Son ayda olmama istinaden olduğunu düşünüyorum ki SallaKazan kampanyasından 2 haftadır "haftalık 5 GB internet , her yöne 10.000 dk konuşma" gibi hediyeler çıkıyor.. Ama kandıramazsın beni turkcell , tam ihtiyacım olduğu zamanlarda "her yöne 100 dk Bip, 5 Aylık LifeBox" gibi çöp hediyeler çıkarttığın günleri unutmadım :) :)

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Salla kazandan 1 kere haftalık 5gb internet gelmişti.Bana Salla kazan kullandığımdan beri en iyi hediye bu oldu.