2.yöntem operayı silip firefox ya da internet explorer 7 sürümünü kullanmakiol dedi ki:2. yönteme geçelim
Burak Barbak dedi ki:2.yöntem operayı silip firefox ya da internet explorer 7 sürümünü kullanmakiol dedi ki:2. yönteme geçelim
Aslında bir firefoxçu olarak Burak'a destek vermem lazım ama neyseiol dedi ki:Burak Barbak dedi ki:2.yöntem operayı silip firefox ya da internet explorer 7 sürümünü kullanmakiol dedi ki:2. yönteme geçelim
Opera da opera
elektr10 dedi ki:Aslında bir firefoxçu olarak Burak'a destek vermem lazım ama neyseiol dedi ki:Burak Barbak dedi ki:2.yöntem operayı silip firefox ya da internet explorer 7 sürümünü kullanmakiol dedi ki:2. yönteme geçelim
Opera da opera
1.yöntem niye işe yaramadı?
2.yöntemde iş sana kalıyor.Firefoxtaki "IE tab" eklentisi gibi operada da internet explorer'ı operada açmanın bir yolu varmış.O şekilde açılıyormuş.
Sana ne varsa firefoxta var diyorum da inanmıyorsun bak opera sorunu için bile firefoxçular çırpınıyor B)iol dedi ki:Operacılar nerdesiniz yahu FFciler arasında kaldım
elektr10 dedi ki:Sana ne varsa firefoxta var diyorum da inanmıyorsun bak opera sorunu için bile firefoxçular çırpınıyor B)iol dedi ki:Operacılar nerdesiniz yahu FFciler arasında kaldım
3.Yöntem Flash player 8'i kurmak:
-Help->about opera'dan pluginlerin nerede kayıtlı olduğuna bak ve o dizine git.
-NPSWF32.dll isimli dosyayı sil
-Flash player 8i indir ve kur.
Bu yöntem de işe yaramazsa Burak'ın dediği yöntem kesin yarar :*
alperveli dedi ki:senin opera da bi sorun var demek benimkisi çalıyo