yaşli çocuk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Arkadaşlar Opera'dan foruma giriş yaptığımda ki hal bu, O'nun profesyonelleri B'unada bi bakabilir mi =)

Turbo açık mı? internet hızın ne kadar? bendede sorunsuz...
Sayfanın şablonu kaymış duruyor. Bunun nedeni kullanılan bir eklenti olabilir ki bunu yapabilecek bir eklenti ancak şablon değiştirme ya da belki bir reklam engelleme eklentisi oalbilir, ama çok ihtimal vermiyorum. Bunlar dışında bir kullanıcı şablonu falan tanımlı mı bu domaine, yani mannuel bir şeyler eklediniz mi?
Bir de o menü/sayfa/stil/yetkili modu aktif mi?
Çözüm olmuyorsa bunlar , usb bir kurulum ile deneyin bakalım ya da önce sayfaya ilişkin çerezleri silip deneyin.
ctrl f5
Sorun yaşayanlar aşağıdaki linke tıklamayın bakalım düzelecek mi
http://forum.shiftdelete.net/index.php?styleid=44
tıklasınlarmı tıklamasınlarmı![]()
Ben o linke chrome dan tıklasam bişey olur mu??..![]()
Şaka olsun maksat..Korkmayın, tıklayın bir şey olmaz![]()
Sorun yaşayanlar aşağıdaki linke tıklayın bakalım düzelecek mi
http://forum.shiftdelete.net/index.php?styleid=44
malesef aynı )=
evet denedim fakat olmadı,ccleaner ve bir çok program ile tekrar yaptım.opera turboyu çalıştırınca sorun yok ama internet hızı yüksekse turboyu açınca daha yavaşlatır diye normal kullanmak istiyorum.Çerezleri silmeyi denedin mi? İlginç bir sorun gerçekten :blink:
evet denedim fakat olmadı,ccleaner ve bir çok program ile tekrar yaptım.opera turboyu çalıştırınca sorun yok ama internet hızı yüksekse turboyu açınca daha yavaşlatır diye normal kullanmak istiyorum.
Hmm, şimdi aklıma geldi bu tip sorunlar DNS ayarından da kaynaklanabiliyor. DNS ayarın otomatik ise 8.8.8.8 / 8.8.4.4 (Google DNS) dene eğer atanmış DNS varsa ya otomatiğe al ya da değiştir.
DNS ayarlarını değiştirdiğim zaman normal internet hızımı torrent v.s gibi yerlerde kullanabilecekmiyim?
Peki 2 sorum olacaktı =)Evet :yes:
,Peki 2 sorum olacaktı =)
1-Opera Turbonun hızıma bir etkisi varmı yani yüksek hız interneti yavaşlatırmı?
2-Aşağıdaki caps'te görüldüğü gibi flash uygulamalar böyle görünüyor play'a basınca açılıyor bunu diğer tarayıcılarda ki gibi direk görünür yapabilirmiyiz?
![]()
Çok hızlı gördüm seni1.Etkisi var. Evet yavaşlatır.
2. Ctrl f12 >gelişmiş> içerik> eklentileri gerektiğinde etkinleştir'i devre dışı bırakın.