Opera Mobile 9.5 Beta 2 Çıktı

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Opera, başarılı ve popüler mobil tarayıcısının bir sonraki sürümü Opera Mobile 9.5 için 2. betayı yayınladı. Yeni sürümde ne yenilikler var?

Temmuz ayının ortalarında yayınlanan ilk betanın ardından, Opera Mobile 9.5 için ikinci beta da yayınlandı. Yeni sürümde ilk göze çarpan, Windows Mobile'ın yanı sıra Symbian UIQ desteğinin de bulunması. Bunun yanı sıra Opera Mobile 9.5 Beta 2, Opera Widgets'ı destekliyor. Masaüstündeki widget'lardan biraz farklı çalışan Opera Widgets, daha çok tek tıklamalı web uygulamalarına benziyor.

Tarayıcıyı açıp ilgili sayfaya geçmek yerine, widget'lara tıklayarak tek adımda Opera Mobile ile uyumlu bir sayfa veya uygulama açılabiliyor. Beta aşamasında ücretsiz olan tarayıcının final sürümünün çıkış tarihi ise henüz kesinlik kazanmış değil. Opera Mobile 9.5 beta 2'yi buraya tıklayıp indirebilirsiniz.

:: Mobil telefonunuzda hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Bilgi İçin : Opera
Yazan : Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bu operaya bir türlü kanım ısınmadı

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
9.5 oldu ya... Gerçekten oldukça çılgın... Bebekliğini biliyorum...

micmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opera güzel gerçekten dokunmatik ekrana en yatkını bence. Fakat internet bankacılığı işelemleri yapamıyorum. sanal klavye açmıyor. Neden olduğunu bilen varsa paylaşabilirmi. fakat yapı kredi internet sitesinde sanal klavyeyi açamıyorum hangi yüklemeyi yapmma gerekli yardım alabilirmiyim