Opera Mini 7 Sizi Akıllı Ana Sayfası ile Tanıştırıyor

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Opera Mini 7 Sizi Akıllı Ana Sayfası ile Tanıştırıyor

om7-smart.jpg

Opera Mini’nin yeni akıllı ana sayfasını içeren 7. sürümü bugün itibariyle kullanıma hazır. Vakit kaybetmeden deneyin…

Opera Mini 7 hatırlarsanız Android ve iOS için Mart ayı sonlarında yayınlanmıştı. Ve yine o dönemde konuştuğumuz bir akıllı ana sayfa özelliği vardı. Nihayet uzunca bir süredir üzerinde çalışılan bu yeni özellik hazırlandı. Bugün yayınlanan 7. sürümle artık birçok web sayfasına ve sosyal paylaşım sitelerine tek bir ana sayfadan çok daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Yine hatırlarsanız bu akıllı ana sayfa için bir çalışma yaparak, Türkiye için özelleştirilmiş bir ana sayfa oluşturmuştuk. Nihayet bu sürümle beraber artık tamamen özelleştirilmiş ve Türkiye’ye özgü bir akıllı ana sayfaya da kavuşmuş olacaksınız.

[video=youtube;fSVucjnk-a8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fSVucjnk-a8[/video]​

Opera Mini 7‘yi m.opera.com adresinden indirebilirsiniz.

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Kararlı hale getirildi ve Türkçe özelleştirmeler de içeriyor.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
androide de geldi mi bu anasayfa javada vardı da

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Hayır Android versiyonlar için değil bu özellik...

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayır Android versiyonlar için değil bu özellik...
Opera Mobile, Symbian işletim sistemli telefonlarda yine 'Hafıza Yetersiz' hatası veriyor mu acaba?
Bilginiz var mı?

5800 'da bu durum yüzünden Opera Mobile 'ı kullanamıyoruz. [MENTION=71442]greench[/MENTION];
Bilgim yoktu.Teşekkür ederim. :)

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Opera Mobile, Symbian işletim sistemli telefonlarda yine 'Hafıza Yetersiz' hatası veriyor mu acaba?
Bilginiz var mı?

5800 'da bu durum yüzünden Opera Mobile 'ı kullanamıyoruz. @greench;
Bilgim yoktu.Teşekkür ederim. :)
Opera Mobile 12, Symbian için iki kere güncellendi. Yani ufak iki sürüm çıkardılar. İlk çıkan 12, biraz sorunluydu. İkinci güncelleme ile beraber çok daha iyi oldu. Bende Nokia 603 var ve hafıza hatası almadan kullanıyorum. Arabirim bazen çok akıcı olmayabiliyor ama seviyoruz ne yapasın :)

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Opera web tarayıcıları içinde hemen hemen en iyilerinden biri.

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Akıllı telefonlarda sosyal ağlar için bir çok uygulama mevcut. Sanırım yapsalar kullanan olmayacak

guner1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim 6300 da opera mini kullanıyordum baya iyiydi.

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Yine aynı zamanda sınırsız hızlı erişim desteği de var dolayısıyla bu akıllı erişim eklenmez diye düşünüyorum.

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Safari ile yarışabilmesi için Apple AppStore'a 3.parti tarayıcıları kabul etmesi lazım. iOS üzerinde çok rekabetçi bir tarayıcı beklemeyin. Kullanıcılar Apple'a mahkumlar :)

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Geçtiğimiz günlerde Fizy'nin bir uygulamasını -yanlış hatırlamıyorsam- 95 günde onaylamışlar:)

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Opera Mini'nin kabulü bile o kadar sürmüştü hatta Apple'ın yayınlanma tarihini bilene bir Opera Mini yüklü bir iPhone veriyorlardı. :)