Opera GX ses dosyaları

Batuhan ilter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,
Ben yazılımla uğraşıyorum. Yakın zamanda bilgisayarım kötü olduğu için opera gx indirdim. Bu tarayıcıdaki "yazma sesleri" çok hoşuma gitti. Bende kendi programlarımda bu sesi kullanmak istiyorum. Dosya konumunu iyice inceledim fakat herhangi bir ses dosyası bulamadım. Onları nasıl bulabilirim yardım ederseniz çok memnun olurum.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Sizin Icin Kullanmadigim Halde Indirip Kurdum.
Ben de Aradim Taradim Bulamadim. Dert Oldu Iyimi : )

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Bilgisayarınız kötüyse neden bu tarayıcıyı kullanıyorsunuz ki. GX Control'den sınırlasanız bile Chrome gibi tarayıcılara göre daha fazla RAM ve CPU kullanıyor.

Batuhan ilter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarınız kötüyse neden bu tarayıcıyı kullanıyorsunuz ki. GX Control'den sınırlasanız bile Chrome gibi tarayıcılara göre daha fazla RAM ve CPU kullanıyor.
yaklaşım 3-4 gündür kullanıyorum ve performans anlamında fark edilir bir fark var gerçekten hızlı olduğunu söyleyebilirim. Herhangi bir kasma problemi yaşamadım

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
yaklaşım 3-4 gündür kullanıyorum ve performans anlamında fark edilir bir fark var gerçekten hızlı olduğunu söyleyebilirim. Herhangi bir kasma problemi yaşamadım
Kasma olmuyor zaten, sadece arkaplanda çok CPU ve RAM kullanıyor bende. Gerçi arkada oyun oynamadığınız sürece etkileyeceğini sanmıyorum.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Ben Firefox kullanmayı tercih ediyorum. Bu arada bu ses dosyasını kullanabilirsiniz.
other.wav - 94 KB