- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 3,247
Opera için eklentiye gerek yok aslında ?
Güzel bir espri olmuş...En azından ben güldüm...Teşekkürler.Operanın diğerlerine yetişmesi için çok çalışması gerek .
Operanın diğerlerine yetişmesi için çok çalışması gerek .
Haber sitesi ile ilgili de bir örnek verebilir misiniz.Opera'nın site uyumluluğu çok kötü maalesef. Bir de özellikle haber sitelerinde sinir olduğum bir özelliği var. Tüm resimleri yüklemiyor, resmin üzerine fareyi getirdiğinizde yüklüyor ancak. Bunun bir ayarını bilen varsa çok makbule geçer![]()
Bunda Opera'nın kusuru ne ?Desteklediği web standartları güzel de siteler o standartları desteklemeyince pek bir anlamı kalmıyor![]()
Opera'nın site uyumluluğu çok kötü maalesef. Bir de özellikle haber sitelerinde sinir olduğum bir özelliği var. Tüm resimleri yüklemiyor, resmin üzerine fareyi getirdiğinizde yüklüyor ancak. Bunun bir ayarını bilen varsa çok makbule geçer![]()
O halde şu ayarla oynamayı deneyin.Bu kimi kotalı kullanıcılar için avantajlı bir özellik olabilir, gereksiz resim yüklemelerinden kullanıcı bir nebze sıyrılabilir. Kotalı internet kullanıcısı olmasam dahi benim için eksi bir özellik değil. Duruma örnek olarak da Mynet'teki manşet haberler gösterilebilir.