Militarist
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 130
Merhaba bu sitelrde nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz.SDN
DH
Youtube
BölümsonuCenevarı
Bugün fark ettiklerim.
Herhangi bir sorun yok görünüyor.Ayrıca internet üzerinden A9 kanalını izleyemiyorum![]()
Merhaba bu sitelrde nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz.
HErhangi bir sorun fark etmedim ben.
Herhangi bir sorun yok görünüyor.
http://prntscr.com/eungk
SDN ve DH'de video izleyemiyorum.Flash Player'ı yüklememi istiyor ama yükleyince de açmıyor.Durmadan Flash Player'ı yüklüyorum.
Videoları izlemek için, linki kopyalayıp Facebook'ta paylaşıyorum ve videoyu Facebook'ta izliyorum ama normal videonun olduğu sitede (SDN veya DH) video gözükmüyor.
Sizin sıkıntınız başka gibime geldi.
Ben heryerde video izliyorum hiç sıkıntı olmuyor.
Sıkıntı video yu kontrol edebilmek.
Durdurmak, başlatmak, ileri geri, sayfa aşağı yukarı gibi ıvırzıvırları yaparken sayfa tepki vermiyor bazen.
DH de reklamlı sayfalarda bile dolanırken sıkıntı yaşanıyor. Opera bir kaç saniyelik donuyor sonra birden yaptığınız işlemi yapıyor.
Merhaba, açıkçası bu son sürümde bahsettiğiniz şekilde bir hata almıyorum. Öncelikle bir reklam engelleme eklentisi ya da urlfilter kullanıyor musunuz bilmiyorum ama eğer kullanmıyorsanız, aşağıdaki eklentiyi kurmanızı öneririm.Komple sapıyor.
Sayfayı aşağı çekiyorsunuz o yukarıyı gösteriyor.
Ekranda popup reklam olduğunda (dh de mesela) ekran donup kalıyor ne yukarı ne aşağı nede bişey yıklanıyor.
Mecburen refresh yapmak gerekiyor.
İş yerinde Opera kullanıyorum ama evdeki laptop da chrome, MAC de safayi
Chrome en iyisi
Safari en gösterişli janjanlısı
Opera en kullanışlısı
SDN ve DH'de video izleyemiyorum.Flash Player'ı yüklememi istiyor ama yükleyince de açmıyor.Durmadan Flash Player'ı yüklüyorum.
Videoları izlemek için, linki kopyalayıp Facebook'ta paylaşıyorum ve videoyu Facebook'ta izliyorum ama normal videonun olduğu sitede (SDN veya DH) video gözükmüyor.