Opera 12.02 Build 1578 Final

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Opera-128.png

Opera 12.02 Build 1578 Final x86 Windows
Opera 12.02 Build 1578 Final x64 Windows
Opera 12.02 Build 1578 Final Linux
Opera 12.02 Build 1578 Final MacOS

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Şu Opera flashlı sitelerde sıkıntı çıkartmasa hala en iyi web browser ama çok sıkıntı çıkartıyor flash içerikli sitelerde.

musdi27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben sadece SDN'de ve donanimhaber.com'da sorun yaşıyorum.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
SDN
DH
Youtube
BölümsonuCenevarı

Bugün fark ettiklerim.

musdi27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca internet üzerinden A9 kanalını izleyemiyorum :D

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Merhaba bu sitelrde nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz.
HErhangi bir sorun fark etmedim ben.

Herhangi bir sorun yok görünüyor.
http://prntscr.com/eungk

Komple sapıyor.
Sayfayı aşağı çekiyorsunuz o yukarıyı gösteriyor.
Ekranda popup reklam olduğunda (dh de mesela) ekran donup kalıyor ne yukarı ne aşağı nede bişey yıklanıyor.
Mecburen refresh yapmak gerekiyor.

İş yerinde Opera kullanıyorum ama evdeki laptop da chrome, MAC de safayi
Chrome en iyisi
Safari en gösterişli janjanlısı
Opera en kullanışlısı

musdi27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN ve DH'de video izleyemiyorum.Flash Player'ı yüklememi istiyor ama yükleyince de açmıyor.Durmadan Flash Player'ı yüklüyorum.
Videoları izlemek için, linki kopyalayıp Facebook'ta paylaşıyorum ve videoyu Facebook'ta izliyorum ama normal videonun olduğu sitede (SDN veya DH) video gözükmüyor.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
SDN ve DH'de video izleyemiyorum.Flash Player'ı yüklememi istiyor ama yükleyince de açmıyor.Durmadan Flash Player'ı yüklüyorum.
Videoları izlemek için, linki kopyalayıp Facebook'ta paylaşıyorum ve videoyu Facebook'ta izliyorum ama normal videonun olduğu sitede (SDN veya DH) video gözükmüyor.

Sizin sıkıntınız başka gibime geldi.

Ben heryerde video izliyorum hiç sıkıntı olmuyor.
Sıkıntı video yu kontrol edebilmek.
Durdurmak, başlatmak, ileri geri, sayfa aşağı yukarı gibi ıvırzıvırları yaparken sayfa tepki vermiyor bazen.
DH de reklamlı sayfalarda bile dolanırken sıkıntı yaşanıyor. Opera bir kaç saniyelik donuyor sonra birden yaptığınız işlemi yapıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sizin sıkıntınız başka gibime geldi.

Ben heryerde video izliyorum hiç sıkıntı olmuyor.
Sıkıntı video yu kontrol edebilmek.
Durdurmak, başlatmak, ileri geri, sayfa aşağı yukarı gibi ıvırzıvırları yaparken sayfa tepki vermiyor bazen.
DH de reklamlı sayfalarda bile dolanırken sıkıntı yaşanıyor. Opera bir kaç saniyelik donuyor sonra birden yaptığınız işlemi yapıyor.

Sanki Opera, Flash Player'ı siliyor ya da tanımıyor.Ama o zaman neden sadece sayılı sitelerde bu sorunlar var da diğerlerinde yok.
Açıkcası Opera şuan beni 1-2 hafta idare etse yeter.Sonra yeni bilgisayar alacağım inşallah.Bu kullandığım bilgisayar çok eski bir bilgisayar, belki ondan sorun çıkarıyodur.Ama benim gibi sorunu olan ve yakın zamanda yeni bir bilgisayar alamayacaklar için çok can sıkıcı bir sorun. :)

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Komple sapıyor.
Sayfayı aşağı çekiyorsunuz o yukarıyı gösteriyor.
Ekranda popup reklam olduğunda (dh de mesela) ekran donup kalıyor ne yukarı ne aşağı nede bişey yıklanıyor.
Mecburen refresh yapmak gerekiyor.

İş yerinde Opera kullanıyorum ama evdeki laptop da chrome, MAC de safayi
Chrome en iyisi
Safari en gösterişli janjanlısı
Opera en kullanışlısı
Merhaba, açıkçası bu son sürümde bahsettiğiniz şekilde bir hata almıyorum. Öncelikle bir reklam engelleme eklentisi ya da urlfilter kullanıyor musunuz bilmiyorum ama eğer kullanmıyorsanız, aşağıdaki eklentiyi kurmanızı öneririm.
Bu şekilde reklamların geziniminizi engellemesini bir nebze önleyebiliriz.
https://addons.opera.com/en/extensions/details/adblockforopera/?display=en

Son sürüme geçerken güncelleme mi yaptınız bu arada? Yoksa temiz bir kurulum mu?
Eğer güncelleme ise temiz bir kurulum yapmanızı öneririm.

DH web sayfası konusunda ise çok fazla yorum yapmak istemiyorum açıkçası. Sitenin kodları ve içeriği oldukça kötü bana göre. Eğer farklı spesifik bir sayfa var ise örnek verebileceğiniz iyi olur.

Bu sorun muhtemelen bir eklenti sorunundan kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle profilinizde bir sorun olup olmadığını denetleyin isterseniz.
http://www.operaturkiye.net/sorunun-opera-profilimde-olup-olmadigini-nasil-anlayabilirim/

musdi27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginiz için teşekkürler.Söylediğiniz yöntemi uygulayınca siteler düzeldi.Şuan hiçbir sorunum yok.Tekrardan teşekkürler :)

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Demek ki sorun profilinzdeymiş. Bol Opera'lı günler...

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba [MENTION=34748]zahek[/MENTION] senle daha önce oıperanın SND yi açmama sorunu hakkında biraz konuşmuştuk bir çözüm bulamamıştık, bunun için mecburen chrome kullanmak zorunda kalıyordum bugun iyice sinirimi bozdu ve yine möecburen firefoxa geçmeye karar verdim ama baktım oda ne ayno sorun firefozdada var SND açmıyor diğer sitelerde bi sorun yok sadece SND ende yapıyor,ve yine mecburen chrome kullamaya devam ettim şimdi bu yazıyı görünce operanın içindeki profili sildim ve operayı açtığımda sorun ortadan kalkmıştı sevgili operama kavuştğum için çok mutluyum ve bu yazıyı operadan yazıyorum hepinize teşekkürler ;)

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Her zaman dediğim gibi her sorunu Opera'ya bağlamamak gerekli. Opera elbette kusursuz bir tarayıcı değil ve eksikler, sorunları pek tabii ki var fakat çoğu zaman sorunlar kullanıcı ve ayar dosyaları ile ilgili olabiliyor. Neyseki halletmenize sevindim:) Güle güle kullanın.