Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün itibariyle Opera mı final sürümüne güncelledim...Her zaman ki gibi harika...Sadece Unit 'in olmaması kötü olmuş ama sanırım oda ileride gelecektir....
Eğer siz de benim gibi adres çubuğuna birşeyler yazınca aşağı doğru bir menü açılmasını sevmiyorsanız, önceden girdiğiniz sitelerin ifşa olmasını istemiyorsanız ya da operanın tavsiyesine ihtiyacınız yoksa;
adres satırına about:config yazın. tıpkı firefox gibi ayarlar kısmı gelecek. burada “userprefs” bölümünde autodrop kutusunun içini boşaltın. artık adres satırına ne yazarsanız yazın aşağı doğru açılmayacak. Tabi araçlar/tercihler/gelişmiş/geçmiş kısmında adresler bölümü 0 olmalı.
aynı ayarı firefox'da about:config--> maxRichResult=0 yapınca elde edersiniz. deneyerek buldum, herhangi bir siteden araklanmamıştır.
güzel tarayıcı ama dar ekranlara uygun değil. 21 inç ve üstü ekranlarda rahat kullanılır.