• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Opera 10.53 Build 3374 Final

Blackout

Dekan

s1m8nc.jpg

Yuh diyorum, bir kararlı sürüm daha geldi. Opera 10.53 yayında!

6oidly.gif

Opera 10.53 Build 3374 Final for Windows (Int-Türkçe) (12.41 MB)

316q2hz.gif

141o8bl.gif

Changelog: (henüz sürüm notları girilmedi)

http://www.opera.com/docs/changelogs/windows/1053/

-------------------------------------------------------------------

bundan bir önceki güncellemeden sonra çökme yaşamadım hi.Ancak hürriyet webtv videoları açılmıyor operada.

Bir daha güncelleyelim bakalım.Haber 7 sayfasında iken sorun çıkıyordu son güncellemelerle bunu aştık bakalım bu güncelemeyi de yapalım artık.Uzun süredir opera kullanıyorum.

Bu ne hız Opera'm ya, daha dün yükselttiydik.

--
aa zaten bendeki son sürümmüş.
--

iyice chrome a benzedi. herhalde chrome sürüm numarası bakımından yetişecek diye korkuyor

Son sürüm değil arkadaşlar. Dün kullanıma sunulan RC de aynı sürüm numarasını taşıyordu, bu sebeple aynısıdır.:) Muhtemelen RC, değiştirilmeden yeniden derlenip kararlı sürüm şeklinde sunuldu.

BU Operaya bakıyorumda Chrome'dan kalır yanı yok.Başladı buda zırt pırt güncellemeye :D

Secunia'da belirtilen "yüksek riskli" açık kapatıldı bu sürümde.
Yoksa bu kadar çabuk gelmezdi yeni bir sürüm.

Başlığı lütfen düzeltin 10.53 build 3374 RC1 olarak yayınlandı Final değil ve önemli güvenlik açığı varmış galiba şuan 10.52 kararlı sürüm olarak yayıda 10.53 değil!!!

Başlığı lütfen düzeltin 10.53 build 3374 RC1 olarak yayınlandı Final değil ve önemli güvenlik açığı varmış galiba şuan 10.52 kararlı sürüm olarak yayıda 10.53 değil!!!

Başlık doğru 10.53 3374 RC1 den Final'e çevirilip FTP Adresine yüklenmiş. Yarın anasayfaya konur.

10,52'den ne farkı var bu sürümün kurmaya değermi.:)

Carakan da bir hata ile
Yüksek-Riskli belirtilen bir açık kapatılmış

arkadaşlar 10.52 ve 10.53 de türkçe karakter içeren bir metni seçip sağ tıklayıp bununla ara (google resimler) dediğimizde türkçe karakterler bende patlamış görünüyor, sizde durum nasıl?

** problemi düzelttim, arama sorgusunda utf-8 olan yeri silmek gerekiyormuş :)