Opera 10.5 Geliyor

Winchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu ile ilgili arama yaptım ancak göremedim, var ise kilitlenmesi ricası ile...

Opera kullanıcılarına bir hediye verecek. Opera 10.5 alfa sürümün gelecek hafta içinde yayınlanacağı duyuruldu.
ill-O10.5labs2.png

Opera, dün kullanıcılarına 10.5 ön-alfa sürümünü Noel öncesi -22 Aralık’ta- yayınlayacağını duyurdu.

Kaynak

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
opera programı ne işe yarıyor bir tek ben kullanmıyorum, hiç bir bilgim yok ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Görevimiz. ;)

Opera'yı hiç kullanmıyorum. Yukarıda sıraladığım sıranın sonunda Opera var. :)

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
opera indirdim güzel gayet hızlı ama imageshack.com adresinden resim yüklerken hata veriyor

48397359.jpg

srcmaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tavsiye eder misiniz Opera'yı ? Nasıl bir tarayıcıdır. Ben Google Chrome Kullanıyorum Opera nasıldır ?

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
tavsiye eder misiniz Opera'yı ? Nasıl bir tarayıcıdır. Ben Google Chrome Kullanıyorum Opera nasıldır ?
internet hızı çok iyi, hiç bir takıntısı yok bende şuan yeni kullanıyorum dün gece indirdim, her şey mükemmel, ilk gün alışamıyorsun ama kullandıkça sorun ortadan kalkıyor.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Opera'yı bir hafta kullanın, bunun için gerekirse kendinizi zorlayın, bir daha vazgeçemezsiniz.

ufukkucukcavus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opera'yı bir hafta kullanın, bunun için gerekirse kendinizi zorlayın, bir daha vazgeçemezsiniz.

harbıden oyle her yönüyle tam bir tarayıcı hızıda firefox a göre son derece iyi kolay erişim olsun görsellik olsun tamamiyle kullanışlı bir araç ;)

h_emre_s

Asistan
Reaksiyon puanı
0
opera eger internete sorf seviyorsaniz en iyisi opera ama wep tabanli oyun oynuyorsaniz firefox tavsiye ederim ama yeni sekmen hızlı arama gibi ilk seyleri opera cikardi ve ilk olmaya devam ediyor kulanmayanlara tavsiyemdir:thumbup1:

rasasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tek kelime ile mükemmel ötesi hatta daha iyisi yok diye bilirim sizlere opera bir tarayıcan daha fazla özellige sahip . . . Deneyin ve görün özellikle de kısa yolları süper ++++

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Ön alfa mı? Bari sen yapma Opera.. Artık herkes kullanıcıyı direkt deneme amaçlı kullanıyorlar. Benim bildiğim eskiden yazılımların alfaları iyice denenir, sonra betaları çıkardı kullanıcı denesin diye. Şimdi alfayı da geçmişler ön-alfayı kullanıcıya denetiyorlar, ayıptır, günahtır yahu. Sürüm çöplüğü oldu internet başka birçok şeyle beraber.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
opera dün gece başladım bugün devam ediyorum oyunda oynuyorum tek kelimeyle harika süperrr daha ne söylenebilir ki İnternet E kullanıyordum çok ağır açıyordu mozilla, chromede öyle, opera sanki biraz değişik çok süratlı,internet sayfaları hızlı açılıyor tek kelieyle mükemmel.

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Opera sevilmez mi...:)
Deneyin...tadın...beğenirseniz kullanın beğenmezseniz bir tık kadar kolay kaldırmak.
ha yok ben kuramam yok mu bunun bir çaresi derseniz, buyurun sizin için özelleştirilmiş Türkçe taşınabilir Opera :)
Opera@TR USB

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Opera sevilmez mi...:)
Deneyin...tadın...beğenirseniz kullanın beğenmezseniz bir tık kadar kolay kaldırmak.
ha yok ben kuramam yok mu bunun bir çaresi derseniz, buyurun sizin için özelleştirilmiş Türkçe taşınabilir Opera :)
Opera@TR USB
ALİA opera kullansın sonra kafasını vuracak ben niye operayı kullanmadım diye :D

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
Opera harika... Hızlı kullanışlı hepsi bir arada...Pc yi kasmiyor vs vs..