Opera 10.01 bende çalışmıyo

kopukucurtma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar Opera 10.01 güncellemesini yapıyorum fakat bende çalışmıyo,hata veriyo en az 3 kere kurdum kaldırdım sonunda bıraktım ,eski sürümünü 10.00 ı kullanmaya devam ediyorum
neden acaba,10.01 i kurmadan önce 10.00 ı kaldırmammı gerekiyor acaba

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Sorunsuz güncelledim, ben de operayı sever kullanırım fakat bu sürümde "çuvallamışlar" biraz...

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Opera geliştiricilerinin güncelleme kısmına bir düzenleme getirmeleri güzel olur. Her güncellemede 10 MB 'lık setup dosyasını bütününü indiriyor. Halbuki, IE 8 ile firefox böyle yapmıyor. Sadece güncellenecek dosya download edilip kuruluyor, kesinlikle setup dosyası indirilmiyor. Opera'nın bunu düzeltmesi gerekir.

Opera setup dosyasını indirdiği için kesinlikle güncellemeyi otomatik yapmayın. Setup dosyasını manuel indirin, sonra önceki sürümü kaldırın. CCleaner ile registerdeki kayıt bilgilerini silin. Program Files kurulu klasör mevcut ise onu silin. Documents and Settings 'den Application Data klasörüne girin. Opera klasörü mevcut ise silin. RegCleaner adlı program varsa onu bulup, register taraması yapabilirsiniz. Yoksa temiz bir kurulum yapın. İnşallah sorun kalmayacaktır.

Bunu aklınızdan çıkarmayın, Opera'da eski sürümün üzerine yeni kurulum yapmayın. Eski sürümü temiz bir şekilde silip, sonra yeni sürümün kurulumunu yapın. Böyle yaparsanız hiç bir sorunla karşılaşmayacaksınızdır. Şahsen herhangi bir sorunum yok...

kopukucurtma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Militarist ve ANNE ikinizinde dediğini yaptım yine olmadı :(