Elektronik aksam ve turbo sorunu çokmuş nerdeyse her forumda yazılmış. Ayrıca cansız olduğu söyleniyor. Fiyatları da 45-75 arası değişiyor motor hacmine göre.Arkadaşlar sizce Opel insignia alınır mı? Alınırsa hangi modeli alınır hangi modeli alınmaz?
Mesela 2009 modellerini hiç önermiyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam Honda Accord düşündünüz mü?Arkadaşlar sizce Opel insignia alınır mı? Alınırsa hangi modeli alınır hangi modeli alınmaz?
Mesela 2009 modellerini hiç önermiyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende Hondaya Hiç İsınamıyorum . Fiyat Model Aralığı Var mı Illaki D Segmenti Olmayacaksa Octavia Varİlla ki Opel diye bir tercihim yok.
Honda'yı hiç sevmiyorum.
Tipi ve yakıtı güzel olsun önemli olan o. Ayrıca sattığım zaman hemen satabileyim diye de bir düşüncem yok. Satışı yavaş olan bir araba da olabilir.
Hocam Volvo S60 a da bakın derim gayet güzel araçİlla ki Opel diye bir tercihim yok.
Honda'yı hiç sevmiyorum.
Tipi ve yakıtı güzel olsun önemli olan o. Ayrıca sattığım zaman hemen satabileyim diye de bir düşüncem yok. Satışı yavaş olan bir araba da olabilir.
Bende öyle biliyorum ama çok sağlam bir araç. Volvo nun sağlamlığı iyi bilinir. Parçaları ucuz olsun diyorsan Renault a bak hocam.Volvo'nun parçaları pahalı değil mi?
Parçası pahalı ancak İyi araçtır S60 I Eklemeyi nası unutmuşumVolvo'nun parçaları pahalı değil mi?
Evet pahalı opelin de oyle 2006 corsa mızda triptoniğinde sorun oldu değişim olmadı servis dışı 800 tl patladıVolvo'nun parçaları pahalı değil mi?
Ben hatırlatmış oldumParçası pahalı ancak İyi araçtır S60 I Eklemeyi nası unutmuşum![]()