OPDA dan sertifika almak (Resimlerle)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sertifika alamayanlar bir de sayfaya çince girmeyi denesinler. Bazı yerlerde öyle söylenmiş.

rave4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bana n8 kamera modu lazım 3 haftatır bekliyorum opdadan hala sertifika gelmedi ne yaptıysam ne pc de nede cepten imzalıyamadım ya korumalı içerik yada süresi geçmiş diyor singsis denedim freesigner denedim olmuyor birisi bana imzalı kamera modu yollayamazmı Allah rızası için (-:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Opda'ya erişemiyorum ilginç..:D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sertifika alamadan kapatmışlar olamaz..:D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Opda forumlarında açıklama var. Sertifika vermiyorlar. Shoujizu da vermiyor. Eğer önceden alınmış sertifikanız var ise aynı imei numarası girerseniz veriyor.

Şimdilik yalnızca http://www.nokioteca.net/home/forum/ üye oluyorsunuz. Aktivasyon mailini etkinleştirdikten sonra

http://www.nokioteca.net/home/forum/index.php?app=core&module=usercp&tab=members bu kısımda en altta IMEI cellulare var imei numaranızı girip save diyorsunuz. http://www.nokioteca.net/home/forum/index.php/forum/219-certificati-symbian-s60-devcert/

D
aha sonra buraya girerek o günün açılmış ve kilitlenmemiş konusuna certificate request yazıyorsunuz. saat 16:00 gibi konu sonuna devcert.zip dosyasını ekliyorlar. İndirip hellox 2.03 ile sertifikalandırıp telefonunuzu hackliyorsunuz.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yine bi şansımızı deneyelim mila...:D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
O sitede vermiyor mila of..:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] cer ve key dosyalarını aldıysan program imzalama işini bu konudan yapabilirsin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=23389]mila12[/MENTION] 'nin söylediği yöntemi resimlerle anlatmaya çalıştım

Bu sayfaya girip üye olmakla işleme başlayalım.

İsterseniz en altta Italiano yazan yere tıklayıp English seçerek forumu ingilizce yapabilirsiniz.
dmfy53.jpg

Tik atıp continue registration butonuna basın
o9po9x.jpg

Kullanıcı adı email şifre güvenlik sorusu güvenlik kodu falan doldurup Register'a basın
s4apth.jpg

Email gelecek diyor, email adresinizi kontrol edin. Spam'a da bakın.
2qiwkfp.jpg

Mailinize gelen linke tıklayın
2dw80ew.jpg

Üye olduğumuz için teşekkür ediyor
lb2hx.jpg

Kullanıcı adı ve şifrenizi girip Sign In diyin
2dgngk8.jpg

Şimdi buraya girin ve sayfanın en altına inip ilgili kısma IMEI numaranızı yazın ve Save Changes diyin
bilyy8.jpg

Sonra buraya girip son açılan sertifika dağıtım konusuna girip mesaj yazın, kilitlenmemiş olmasından anlarsınız.
2znwqxl.jpg

v6snjn.jpg

İşte mesajımız
2sanuxv.jpg

Ara sıra kontrol edin, sertifika verilmişse enne91 nickli üye son mesajda sertifikayı verip konuyu kilitliyor, Ekteki dosyaya tıklayıp sertifikanızı indirin.
110lhyg.jpg

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ben bugün aldım kurdum telefonada telefon yüklüyormuş gibi görünüyor yüklemiyor...

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Telefonu 5800 olduğu için hellox işlemiyor. CFW yüklemesi gerekiyor. Oda riskli

volkini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de 5800 var.Opda ya yükledim certifika için 1 hafta oldu hala yüklemediler.Nokioteca de de imei numaramı yazamıyorum verdiğiniz sayfa hata veriyo.

volkini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opda mı nokioteca mı yoksa ikisi mi? e baçka bi yolu yokmu ya şu mumsms yoksa çalışmıo da :(

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
O program zaten signed. Sertifikalandırmana gerek yok.

volkini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normalde çalışıodu tel değiştirdim sorun çıktı geçen sene opda dan sertifikaladım imzaladım düzeldi.şimdi bi daha değiştirdim teli bu sefer olmadı ve sertifika da bulamadım.kendi imei ile imzalamyınca bi süre sonra (5 mesaj falan) süre doldu full deneyindiyo.Yardım edebilirseniz iyi olur

ugur5292

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HelloOX mu yüklenmiyor? Hafıza kartına yüklüyorsan öyle olabiliyor, telefon hafızasına yükle.

Ben bişey soracam,Şimdi bu nokioteco dan devcert dosyasını aldım.İçinde key ve cer var.Bunları SignSİS programını kullanarak imzalayıp daha sonra imzalanmış programı telefona atıyorum fakat imzalanmamış sürüm falan diyo ve yüklemiyo,Bu HelloOX falan mı yükleniyo önce telefona,Telefonum C5-03 bi yardımcı olursanız sevinirim

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Nasıl hack yapılır falan pek bilgim yok, nokia c5-03 hack yazıp googleda aramanı tavsiye ederim. HelloOx ile olacağını sanmam bilgisayardan uzun işlemlerle yapılıyor gördüğüm kadarıyla. İşi sadece cep telefonu olan forumlara bak oralarda bulursun.

[MENTION=29639]Mta[/MENTION]'yı çağıralım belki o biliyordur :)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yalnız cin çağırma töreni gibi olmuş :D Tam olarak sorunu alayım. Bu arada cihazın tam versiyon kodunu ve kullanıyorsanız cfw adını öğreneyim :)