Online Üye Listesi

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Forumun en altında bulunan online üye listesi alfabetik sıraya göre dizilirse karmaşanın azalacağını,kişileri kontrol etmenin kolaylaşacağını,bir de görünümün daha güzel olacağını düşünüyorum.Olur mu ki böyle birşey ?

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Forumun en altında bulunan online üye listesi alfabetik sıraya göre dizilirse karmaşanın azalacağını,kişileri kontrol etmenin kolaylaşacağını,bir de görünümün daha güzel olacağını düşünüyorum.Olur mu ki böyle birşey ?

Kişileri alfabetik olarak sıralamak sunucunun yükünü arttırır. Ama "Yok arkadaş ben illa alfabetik olarak görücem" diyorsan buraya tıkla. Ha "Ne tıklicam arkadaşım onunla mı uğraşıcam? Ben aradığım üyenin online olup olmadığını forum anasayfasından alfabetik olarak göremeyecek miyim? (!)" diyorsan; forum anasayfasında iken CTRL + F yaparak üye adını yaz bulmaya çalış. Kolay gelsin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gerçekten alfabetik sırayla sıralama işi sunucuyu mahvediyor.

Yoksa zamanında [MENTION=25391]keyloger[/MENTION]'a az söylenmedim. :D

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
@OnLT @AliA Cevaplarınız için teşekkür ederim.Ctrl f kullanıyorum ama öyle görünüşte ulaşımda daha kolay olur diye düşündüğüm için böyle bir konu açtım.Web hakkında bilgim az olduğu için sunucuyu etkileyecek kadar dert olacağını bilemedim.Kolay gelsin,iyi günler :)