online oyun

haakaann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar ben W O T oyunu hayranıyım masa üstü pc de oynuyorum oyunu fakat pc yazılımından veya parçalarından pek anlamam konuyu doğru yerdemi açtım pek eminde değilim benim sorunum bu oyunu oynarken ekran kartı hatası deyip oyunu kapatıyor yada bazen direk kapanıyor hata vermeden bazende mavi ekran oluyor pc,de bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı yardım ederseniz sevinirim birde masraf olursa kaç tl masrafı olur şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar,,:) ?‍♂️

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Selamlar.
Donanım özelliklerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Almış olduğunuz hataları da kodları ile paylaşabilirsiniz.

haakaann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an elimde hata kodu yok kardeşim çekmedim resmini bir dahaki sefer hata kodunu çekebilirsem atarım sistem özelliklerini bi bakim atabilirsem atarım hayırlı akşamlar teşekkürler yardımın için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar.
Donanım özelliklerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Almış olduğunuz hataları da kodları ile paylaşabilirsiniz.
sistem özellikleri.png

sistem özellikleri bu kardeşim sizce durum nedir acaba hayırlı akşamlar

birde harddisk yok onun yerine 120 lik ssd takılı

Son düzenleme:

haakaann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an elimde hata kodu yok kardeşim çekmedim resmini bir dahaki sefer hata kodunu çekebilirsem atarım sistem özelliklerini bi bakim atabilirsem atarım hayırlı akşamlar teşekkürler yardımın için

Ekli dosyayı görüntüle 106615

sistem özellikleri bu kardeşim sizce durum nedir acaba hayırlı akşamlar

birde harddisk yok onun yerine 120 lik ssd takılı

selamlar arkadaşlar bana bi çözüm önerebilecek birileri varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim hayırlı günler,. :) ?‍♂️

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Wot ta game center e gir. Üst kısımda wg check var. Onu çalıştır. Pc yi baştan sona tarar. Oyundaki hataları bulur düzeltir.
Bende i5 5. Nesil U işlemci var. Ekran kartı yok. En düşük grafik özelliklerinde 40 fps alıyorum

haakaann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wot ta game center e gir. Üst kısımda wg check var. Onu çalıştır. Pc yi baştan sona tarar. Oyundaki hataları bulur düzeltir.
Bende i5 5. Nesil U işlemci var. Ekran kartı yok. En düşük grafik özelliklerinde 40 fps alıyorum

teşekkürler kardeşim bayadır vardı bu sorun hard diski söktürdüm ssd taktırdım ondan sonra ekran kartı taktırdım baya büyük bir ekran kartı çift fanlı modelini bilmiyorum pek anlamadığım için yine bu sorunlar devam ediyordu şimdi senin dediğini yapayım ,,İnşa,Allah,, düzelir sağolasın tekrardan teşekkürler,. :) ?‍♂️