Cs go veya Rainbow Six siege
Dostum belirli bir kriter yazmadığın için tabi ki klasik olarak Counter Strike Global Offensive diyorum.Bana silah oyunu lazım online fps
Sonunda şu güzel oyunu öneren çıktıWarframeFPS değil 3. person shooter ama onun vereceği oyun deneyimini kolay bulamazsın
![]()
Sırf onu oynamak için bir PS4 almayı düşünüyorum ve elime para geçer geçmez de düşünceyi eyleme geçireceğimSonunda şu güzel oyunu öneren çıktı
Yanlış hatırlamıyorsam 250 saat Warframeim vardı.
Pc de mükemmel oynanışı vardı PS4 de beceremem benSırf onu oynamak için bir PS4 almayı düşünüyorum ve elime para geçer geçmez de düşünceyi eyleme geçireceğim![]()
Ben ps kontrollerini daha çok beğeniyorum (=^_^=)Pc de mükemmel oynanışı vardı PS4 de beceremem ben![]()
Silah ? Fazlası varWarframe bir türlü ısınamadım oyunda silah varmı ? ben göremedim
Yahu piyasadaki bütün adam akıllı FPS ler sayıldı. Başka bulamazsın. Bulursan dandiriktir o.Bana online bir oyun lazım çok aksiyon içeriyor bu oyun![]()
Hocam ilk mesajımı yazdığımda önceki mesajları görmemiştim kusura bakmayın. cern99'da dediği gibi grafikleri dandik olan oyunlar isterseniz War Rock, Tactical Ops falan var. HL2 oynasanız daha iyi diyeceğiniz grafikler..Yahu piyasadaki bütün adam akıllı FPS ler sayıldı. Başka bulamazsın. Bulursan dandiriktir o.
Warface çok tekrar ediyor, bir süre sonra sıkar![]()