Online Kurs Tavsiye Eden Varmı.

MrLoNeLy049

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam-un Aleyküm SDN Ailesi.

Cümleten iyi akşamlar.

Android uygulama geliştirme hakkında kursa gitmeyi düşündüm fakat bursa gibi büyük bir ilde hiç bir yerde kurs yok bildiğim kadarıyla.

İnt. araştırma yaparken bir yazılım şirketine rast geldim 750 TL den online eğitim vermekte eğitimler video kayıt altına alınmakta sonrada bir daha izleme şansınız oluyor ilk önce java sonra android konusunda eğitim verecekler sormak istediğim şey önceden bu kursa gitmiş olan veya konu hakkında bilgisi olan var mı veya başka online güvenilir eğitim veren kurs var mı ücreti sizce yüksek mi bunlar hakkında görüşlerinizi alabilir miyim.

totoci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herzaman demişimdir online eğitim asla bir eğitmenin gözünün içine bakınca aldığınız eğitimle eşdeğer olmaz.ben mesela ingilizceyi online olarak öğrenmeye çalıştım ama olmadı en sonunda infoLANG dil okullarının ingilizce kursuna başvurdum ve başardım.

s3lim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herzaman demişimdir online eğitim asla bir eğitmenin gözünün içine bakınca aldığınız eğitimle eşdeğer olmaz.ben mesela ingilizceyi online olarak öğrenmeye çalıştım ama olmadı en sonunda infoLANG dil okullarının ingilizce kursuna başvurdum ve başardım.

bence öncelikle ingilizceye odaklan.infoLANG dil okulları sayesinde bu hedefine ulaşabilirsin.ayrıca öğretme garantiside olması ayrı bir artısı bence :)

totoci;
Forumda iki mesaj okudum ikisindede size denk geldim,soruyorum ne iş?
Tavsiyelerin güzel fakat mesajlara inceden reklam giydirilince güven sıfırlanıyor.
Şahsen tanımam etmem,dil kursu arayacak olsam son bakacağım yer olurdu.(otur sıfır)

MrLoNeLy049;
750 TL
Online için fazla değilmi?
Bahsi geçen yer ne kadar güvenilir-Eğitim kalitesi nasıl?
Online diyerek nette zibil gibi dolaşan youtube videolarını önünüze servis etmesinler.Bu yüzden çok iyi araştırmalısın.
Ben olsaydım eğer(Kurs İmkanım yoksa)
; Kitaplarımı alır, netten notları ve eğitim videolarını toplar günde 4-5 saatimi ayırarak dersimi çalışırdım.

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
internet gibi bir nimet varken, bu işe 750 TL vermek. Bilemiyorum...

fatih_gocer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MrLoNeLy049 bu eğitime bende başladım işlerimin yoğunluğundan yarıda bıraktım. Evet önce java e-clipse eğitimi ile başlayacaksın sonra andiroid programlamaya giriş yapacaksın. Eğer java bilgin hiç yoksa çok zorlanacaksın. sen internet üzerinden önce biraz kaynak bulup ön bilgi edinmelisin.

morkalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu karantina her şeyi etkiledi. kursa gidicektim c1 c2'ye diktim gözümü ama pandemi kapılarımı kapadı. online takılmaktan başka çarem kalmadı chat programlarından da istediğim reaksiyonu asla alamıyorum. oyunlardan bile daha çok reaksiyon alıyorum İngilizce uzem var şimdi ona başladım utku hocamın şeklini komik bulsam da ilgim dağılmadan pratik yapıyorum. bence süreci güzel yönetiyorum.