Online İşlem Merkezi Tarife Değiştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iptal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar online işlem merkezinden tarifemi değiştirmek istedim. Girdim fakat 16 mbps liimitsizi göremedim aşağıda resim var eğer oradaysa hangisi ?

adsz1zi.png

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
en mantıklısı müşteri hizmetleri :) neden dersen yanlıs tarifeyi seçersin filan başına bela alırsın.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bencede en iyisi yarın arayıp sormak. birşey sormak istiyorum şimdi ben bu tarifeye geçtiğimde memnun kalmassam eski tarifeme geri dönebilirmiyim hemen ?

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bencede en iyisi yarın arayıp sormak. birşey sormak istiyorum şimdi ben bu tarifeye geçtiğimde memnun kalmassam eski tarifeme geri dönebilirmiyim hemen ?

Hayır.Ayda 1 defa tarife değiştirebilirsin.Yani 1 ay beklemen gerek

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu kötü oldu işte :) neyse canımız sağolsun sağolasın kardeş

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Öyle bir paket yok sanırım. Bir de bir konuda uyarayım, tarife değiştirdiğin ay her iki tarifenin de parasını alıyorlar. Örneğin ben netlimitsizde hızım düşünce son bir hafta tarifemi değiştirdim ve 8 limitsize geçtim. O tarife 100 lira idi. Ay sonunda 170 TL fatura geldi. Yani ,TTNET ile bir işlem yaparken dikkat et. Her türlü durumda müşteriyi söğüşlemeye çalışan bir firma.

hpdesktop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün arayıp tarifemi degiştirmek istiyorum dedim fakat bu ayki ücretim ile yeni geçicegim tarifemdeki ücretin hangisini ödicem dedim.bana faturanız kesilmiştir yeni tarifeyi kullanırsınız ama eski tarifenin parasını ödersiniz dedi.En iyisi telefon açıp hallet işini.belli olmaz bunların işi.