Online eğitimden verim alamadım

emirhanvrl81

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Arkadaşlar ben iyi bir fen lisesinde okuyorum 9.sınıfa bitti bu sene ilk dönem 91 ortalama yaptım ama 2.dönem online eğitim vs. Hiçbir şry anlamadım bir de karı kız olaylarına atıldım falan yok ikinci dönem üni sınavında iyi bir derece istiyorum sizce halletmeli miyim ikinci dönemi?

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Bu konuda yalnız değilsin. Ama halletmelisin tabi ki. Zaten karşına ilerde yine çıkacaklar nasıl olsa

Anivia

Doçent
Reaksiyon puanı
446
Arkadaşlar ben iyi bir fen lisesinde okuyorum 9.sınıfa bitti bu sene ilk dönem 91 ortalama yaptım ama 2.dönem online eğitim vs. Hiçbir şry anlamadım bir de karı kız olaylarına atıldım falan yok ikinci dönem üni sınavında iyi bir derece istiyorum sizce halletmeli miyim ikinci dönemi?
Sana bir tavsiye vereyim 10. sınıf konularına çalışmadan önce bütün konulara üstün körü kendi başına bak konu anlatımlı videolar izle birkaç alt konu testi çöz bu üstünkörü çalışmaların aklının bir köşesinde kalacaktır mutlaka sonra uzaktan eğitimden bir şey anlamıyorsan da derse dikkatini vermeye çalış zaten önceden çalıştıklarınınla pekişecektir