Önerilerinize ve bilginize ihtiyacım var. Laptop almam lazım

arslan.b

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, ben dizüstü bilgisayar alacağım fakat donanım hakkında yeteri kadar bilgim olmadığı için herhangi bir bilgisayarda karar kılamıyorum. Önerileriniz bu yüzden benim için önemli

Şöyle anlatayım bilgisayarda office programları kullanacağım (ödev tez vs yapacağım), depolama yapacağım (fotoğraf, video vs) ve video film vs izleyeceğim. Oyun oynamayacağım.
Depolama için bilgisayar 1 tb olursa çok iyi olur benim için. Optik sürücüsü mutlaka olmalı. Usb girişinden zaten bahsetmiyorum :) Bluetooth, HDMI portu, SD kart yuvası olmalı.

Ama işlemci hızı, RAM'i, işlemcisi, işlemci çekirdek sayısı, ekran kartı tipinden anlamadığım için bir bilgisayar üzerinde karar veremiyorum.

Bütçem: 1500 e kadar olursa daha iyi olur ama kalitesine göre 2000 e kadar zorlansam da alabilirim

1) Sizin önerileriniz varsa linki ile gönderebilirseniz çok memnun olurum
2) Bilgisayar değil de bana yetebilecek işlemci hızı, RAM vs önerileriniz varsa ve söylerseniz memnun olurum
3) Bir bilgisayar buldum yukarıda saydığım özellikler var ama işlemcisi, ekran kartı AMD olduğu için ve araştırmama rağmen tam olarak kalitesi hakkında somut bilgi edinemediğim için kararsızım. Bu bilgisayar hakkında da isteklerim doğrultusunda bana yetip yetmeyeceğine yönelik yorum yaparsanız sevinirim
HP 15-BA009NT AMD A8-7410 2.2GHZ-8GB-1TB HDD-15.6"-4GB-W10 NOTEBOOK

Şimdiden teşekkürler :)