OnePlus Watch, 23 Mart Duyurusu Öncesinde Erken Bir Açıklama Yaptı

Bu konuyu okuyanlar

walledia

Profesör
Cezalı
Katılım
17 Şubat 2018
Mesajlar
2,972
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
6,994
Puanları
113
1616175332679.png


OnePlus'ın uzun zamandır beklenen ilk akıllı saati, şirketin yaklaşan 23 Mart lansman etkinliğinden önce ilk kez ortaya çıktı. Bu, yeni ürün serisiyle ilgili hemen hemen her haberin parça parça çevrimiçi olarak yayınlanmasıyla giderek daha heyacanlı hissettiriyor.

Unbox Therapy tarafından ilk kez ortaya çıkan yaratıcı bir şekilde adlandırılan OnePlus Watch, akıllı saat tasarımı söz konusu olduğunda çok fazla yeni bir çığır açmış gibi görünmüyor. Normal görünen bir saatte saatin sağ tarafındaki iki düğme görünür. Apple ve Fitbit gibi şirketler arasında popüler olan tescilli bantlar yerine standart saat kayışları gibi görünen saat kordon da ilgi çekiyor.


Ayrıca OnePlus CEO'su Pete Lau'nun gönderisi OnePlus telefonlara, kulaklıklara ve TV'lere "kesintisiz bağlantı" ve "uygun fiyat noktası" vaat ediyor.

Ayrıca Twitter'da Ishan Agarwal adlı bir kullanıya göre;

46 mm'de ölçüm yapacağını, IP68 su direncine sahip olacağını ve OnePlus'ın Warp Charge sisteminin bir versiyonuna sahip olacağını iddia ederek OnePlus Watch'un özellikleriyle ilgili çok değişik ayrıntılar iddia etti. Cihaz bir haftalık pil ömrü vaat ediyor. Üstelik 20 dakikalık şarj ile birlikte. Ayrıca Agarwal'a göre 4 GB depolama alanına ve bildirimleri, gelen aramaları görme ve antrenmanları otomatik olarak algılama özelliğine sahip olacak.


Ayrıca Agarwal ayrıca saatin uykuyu, stresi, kan oksijen miktarını ve kalp atış hızını izleyebileceğini söylüyor.

 
Üst