Genelde 720p yada 1080p dizi film izlerim. S8 beğendim fakat exynos işlemci oyunlard sorun yaratırmı. Birkaç online oyun var takip ettiğim. Ama s8 ekrani kamerası çok hoşuma gidiyor. Sony kamerası dxomark z5 den duşuk puan vermiş. Bilemedim nasıl olur. Eskiden sony xz kullanıyordum. Kamerası tatmin etmemişti. Hoparlör sesi cidden azdı4k sizin için önemliyse xz premium alınabilir.film izlediğiniz için size bakan gerçek streo hoparlörler var.ancak sesi biraz kısık (mesela aynı şarkı xzp'da 85db s8'de 92db olarak çıkıyor) ama hepsinin size bakması avantaj.eğer bulabilirseniz 4k hdr içerikte çok güzel oluyor.ancak biraz fazla ısınıyor cihaz söyliyim.çünkü ekranı 4k ve hep 4k olarak çalışıyor.ama ısınması performans kaybı yaşatmıyor.ama s8'de alınabilir daha iyi bir kamerası var ve ekranı 2k fazlasıyla yeterli
S8'in hoşuna gitmediği yanları en iyi yanları. Yani ekranı ne gibi hoşuna gitmiyor? Bu arada önerim OP5T.Genelde 720p yada 1080p dizi film izlerim. S8 beğendim fakat exynos işlemci oyunlard sorun yaratırmı. Birkaç online oyun var takip ettiğim. Ama s8 ekrani kamerası çok hoşuma gidiyor. Sony kamerası dxomark z5 den duşuk puan vermiş. Bilemedim nasıl olur. Eskiden sony xz kullanıyordum. Kamerası tatmin etmemişti. Hoparlör sesi cidden azdı
Oneplus 5t hızlı telefon yazılım hafif bana sorun yaşatırmı kamerası tatmin edermi. Htc u11 ekran parlaklığı düşük diyorlar. Htc m8 deki ekran daha parlak. Güncelleme sorunu varmış bazı serilerde.
S8 ekranı hoşuma gidiyor hocam yanlış aladınız. Exynos işlemci sorun yaratırma oyunlarda bazı takip ettiğim online oyunlar var. Cidden telefondan telefona farkı belli oluyor.S8'in hoşuna gitmediği yanları en iyi yanları. Yani ekranı ne gibi hoşuna gitmiyor? Bu arada önerim OP5T.
Cidden öyle bi sorun varmı. Bence bu büyük bi sorun. Kart kullanmıyorum telefonda belki ama kullanma ihtimalimde olabilir.Oneplus5t güvenlik sorunu vardı sanırım telefondan alışveriş yapanlarin kart bilgileri çalınmıştı
S8 ekranı hoşuma gidiyor hocam yanlış aladınız. Exynos işlemci sorun yaratırma oyunlarda bazı takip ettiğim online oyunlar var. Cidden telefondan telefona farkı belli oluyor.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Cidden öyle bi sorun varmı. Bence bu büyük bi sorun. Kart kullanmıyorum telefonda belki ama kullanma ihtimalimde olabilir.
Pardon yanlış okumuşumS8 ekranı hoşuma gidiyor hocam yanlış aladınız. Exynos işlemci sorun yaratırma oyunlarda bazı takip ettiğim online oyunlar var. Cidden telefondan telefona farkı belli oluyor.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Cidden öyle bi sorun varmı. Bence bu büyük bi sorun. Kart kullanmıyorum telefonda belki ama kullanma ihtimalimde olabilir.
Snapdragon 835 işlemciyi Apple a10 dan daha hızlı bulurdum fakat a10 daha hızlı geldi bana özellikle şu videoda güzel test etmişler. Özellikle oyun konusumda işlemci kendini göstermiş.
Kaynak: https://m.youtube.com/watch?v=cZLMsz5T1Oc
Aynen sdn @KeremEnginar bahsetmişti instagram vb. Sosyal medya uygulamalarında ufak takılmalar oluyor demişti.Pardon yanlış okumuşumSamsung çipset olarak Intel'i geride bıraktı. Şuan dünyanın en büyük çipset üreticisi. Optimizasyon olarak oyunlarda da sorun yaşamadım şuana kadar. Exynos dünyanın en iyi 3. mobil işlemcisi(1.Apple 2.Qualcomm 3.Samsung 4.MediaTek 5.Huawei...) Ha ama sıkı instagram kullanıcısıysan S8'i unut.
Pardon yanlış okumuşumSamsung çipset olarak Intel'i geride bıraktı. Şuan dünyanın en büyük çipset üreticisi. Optimizasyon olarak oyunlarda da sorun yaşamadım şuana kadar. Exynos dünyanın en iyi 3. mobil işlemcisi(1.Apple 2.Qualcomm 3.Samsung 4.MediaTek 5.Huawei...) Ha ama sıkı instagram kullanıcısıysan S8'i unut.
Samsung gitgide amiral gemilerini daha sağlam yapıyor gibi (eski s3mini ler çöp oluyordu ama arkadaşımın 2-3 yıldır kullandığı S6 sapasağlam) S8'in ömrünün de 4 5 sene arası olduğunu düşünüyorum.S8 işlemcisi kaç yıl daha götürür peki tahminen
benim s3 mini sağlamSamsung gitgide amiral gemilerini daha sağlam yapıyor gibi (eski s3mini ler çöp oluyordu ama arkadaşımın 2-3 yıldır kullandığı S6 sapasağlam) S8'in ömrünün de 4 5 sene arası olduğunu düşünüyorum.
Yok hocam sd835 neyse oda o.Bu telefonlardan s8 alabilirsin op5t kötü değil ama kamerası kötü ve ithalatçı.s8 alırsan sorun yaşayacağını sanmıyorGenelde 720p yada 1080p dizi film izlerim. S8 beğendim fakat exynos işlemci oyunlard sorun yaratırmı. Birkaç online oyun var takip ettiğim. Ama s8 ekrani kamerası çok hoşuma gidiyor. Sony kamerası dxomark z5 den duşuk puan vermiş. Bilemedim nasıl olur. Eskiden sony xz kullanıyordum. Kamerası tatmin etmemişti. Hoparlör sesi cidden azdı
Oneplus 5t hızlı telefon yazılım hafif bana sorun yaşatırmı kamerası tatmin edermi. Htc u11 ekran parlaklığı düşük diyorlar. Htc m8 deki ekran daha parlak. Güncelleme sorunu varmış bazı serilerde.
en iyisi s8Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar s8 kafama yattı gibi.
Aralarında en iyisi S8. Çok hoş bir telefon.Her yönüyle harika.Arkadaşlar başlıktaki 3 telefondan hangisini önerirsiniz.
Performans
Ekran
Ses
Kamera
Genelde film çok izlerim kamera tatmin etsin sorun çıkarmasın