S
Shiftdelete.Net
SDN Okuru

OnePlus firmasının kurucu ortaklarından Carl Pei, muhtemelen OnePlus 5T ile çekilen bir fotoğrafı Twitter hesabı üzerinden paylaştı.
https://shiftdelete.net/?p=89463
Son düzenleme:
Hep söylemişimdir oneplus daha iyisini yapana kadar en iyi oneplus tır çünkü tek rakibi var oda kendisi..
Bence çok uzağa gitmeyin imkânınız var ise OP 5T'yi bekleyin derim kaldıki şuan 3t kullanıyorum satma niyetim yok çokta memnunum da yidene fazla mal göz çıkarmaz diye düşünüyorum ve herhalde OP 5T alacağım gibi..Açıkçası arayüzünü gezdim cihazın yazılımı stock olmasının yanında bir custom rom da ki yetenekler de mevcut olması beni cezbediyor. En son yeni batarya testlerinde bile Mate 10 pro ya bile fark atıyor (malum 1080p ekran avantajı bence)
Kablosuz şarj olsa çoktan almıştım . LG V30, OP5,OP5T arasından muhtemel bir seçim yapacağım.
ois ve su geçirmezlik gelsin alayım![]()
ya onu kullanım amacı bana hep komik gelmişdir inan zaten stand üzerine koyacaksam kabloyu takarım.. ha tam benim hayal ettiğim gibi belirli bir alanda temassız şarj işini son kullanıcıya verirlerse oh süper olurBir de kablosuz şarj.
Alacak olsam sizi kriter olarak görmeyeceğimi bilmenizi isterim .yaşınız kaç bilmiyorum sayısız marka ve telefon kullanan biri olarak şu kadarını söyleyim hic öyle marka takıntısı bir kişiliğim olmadı. Size de tavsiye ederim. En azından başkaları yerine karar verirken size faydası olur.root61 ve nextman milli arkadaşlar umarım siz oneplus cihazı almamışsınızdır çünkü bu marka size hitap etmiyor gidin dansung alın.
root61 ve nextman milli arkadaşlar umarım siz oneplus cihazı almamışsınızdır çünkü bu marka size hitap etmiyor gidin dansung alın.