OnePlus 5T için yeni ipucu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Shiftdelete.Net

SDN Okuru
oneplus-5t-4.jpg

OnePlus firmasının kurucu ortaklarından Carl Pei, muhtemelen OnePlus 5T ile çekilen bir fotoğrafı Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

https://shiftdelete.net/?p=89463

Son düzenleme:

EnginAkbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hep söylemişimdir oneplus daha iyisini yapana kadar en iyi oneplus tır çünkü tek rakibi var oda kendisi..

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Hep söylemişimdir oneplus daha iyisini yapana kadar en iyi oneplus tır çünkü tek rakibi var oda kendisi..

Açıkçası arayüzünü gezdim cihazın yazılımı stock olmasının yanında bir custom rom da ki yetenekler de mevcut olması beni cezbediyor. En son yeni batarya testlerinde bile Mate 10 pro ya bile fark atıyor (malum 1080p ekran avantajı bence)

Kablosuz şarj olsa çoktan almıştım . LG V30, OP5,OP5T arasından muhtemel bir seçim yapacağım.

EnginAkbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Açıkçası arayüzünü gezdim cihazın yazılımı stock olmasının yanında bir custom rom da ki yetenekler de mevcut olması beni cezbediyor. En son yeni batarya testlerinde bile Mate 10 pro ya bile fark atıyor (malum 1080p ekran avantajı bence)

Kablosuz şarj olsa çoktan almıştım . LG V30, OP5,OP5T arasından muhtemel bir seçim yapacağım.
Bence çok uzağa gitmeyin imkânınız var ise OP 5T'yi bekleyin derim kaldıki şuan 3t kullanıyorum satma niyetim yok çokta memnunum da yidene fazla mal göz çıkarmaz diye düşünüyorum ve herhalde OP 5T alacağım gibi..

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Bir de kablosuz şarj.
ya onu kullanım amacı bana hep komik gelmişdir inan zaten stand üzerine koyacaksam kabloyu takarım.. ha tam benim hayal ettiğim gibi belirli bir alanda temassız şarj işini son kullanıcıya verirlerse oh süper olur :D

EnginAkbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
root61 ve nextman milli arkadaşlar umarım siz oneplus cihazı almamışsınızdır çünkü bu marka size hitap etmiyor gidin dansung alın.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
root61 ve nextman milli arkadaşlar umarım siz oneplus cihazı almamışsınızdır çünkü bu marka size hitap etmiyor gidin dansung alın.
Alacak olsam sizi kriter olarak görmeyeceğimi bilmenizi isterim .yaşınız kaç bilmiyorum sayısız marka ve telefon kullanan biri olarak şu kadarını söyleyim hic öyle marka takıntısı bir kişiliğim olmadı. Size de tavsiye ederim. En azından başkaları yerine karar verirken size faydası olur.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Op5t kullanicisiyim,

Samsung android dünyasında en çok bilinen ve güvenilen marka yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Galaxy serilerinde ziyade Note serisinin yeri ayrıdır kullanan bir kez daha kullanmak ister. Şu an OP5T kullanıyorum. Samsungdan en çok aradığım iki şey multi copy paste pano özelliği ve dikey tam sayfa sorunsuz ss alma. ( op5t de mevcut fakat her app de başarılı değil)

Eski Note 4 kullanıcısı olarak tercihimi 5T den yana kullandım bunda yurtdışında 1150 euro olan Iphone X ile 900 euro dan satılan LG V30 etkili oldu.
OP5T ise 500 euro. Bir tık üstü S8+,Mate 10 pro 650 euro üstü satılmakta. Velhasılkelam 5T ile aralarında ki en büyük farklar 2K ekran,İp68 ,hw ois ve kablosuz şarj olmaması. Fanatikliğe gerek yok o iyi bu kötü. Parasının hakkını bence veriyor. Parmak izi okuyucu ,ekran açılma kapanma süresi dehşet hızlı ki face unlock ile çok daha hızlı.