OnePlus 3T Alınırmı / Kullanan,Öneren varmı ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
aynen hocam oda dikkatimi çekti

birde şunu izledim tabiki fark var ama öyle 600-700 tl vericek bi fark yok.

ek olarak mate 9 zangır zangır titrerken 3t çok güzel durmuş ayrıca aşırı fotoğraf farkı göremedim ben

Tercih meselesi 3T gördüğüm kadarıyla çok güzel bir cihaz.
One Plus 5de OIS yerine EIS koymuşlar yani elektroink stabilizyon çok büyük hata bu 4K videoda sarsıntı önlemede S8 5İN üzerinden adeta silindir gibi ezmiş geçmiş.

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
Tercih meselesi 3T gördüğüm kadarıyla çok güzel bir cihaz.
One Plus 5de OIS yerine EIS koymuşlar yani elektroink stabilizyon çok büyük hata bu 4K videoda sarsıntı önlemede S8 5İN üzerinden adeta silindir gibi ezmiş geçmiş.

mi5 de olup mi5s de olmaması gibi garip bu çinliler ya. s7 edge dahi tokatlayabilir bırakın s8i.

izledinizmi attığım videoyu hocam. tabiki s7 daha iyi ama mate 9u ezmiş resmen ois de

M

Murat Burç

SDN Okuru
mi5 de olup mi5s de olmaması gibi garip bu çinliler ya. s7 edge dahi tokatlayabilir bırakın s8i.

izledinizmi attığım videoyu hocam. tabiki s7 daha iyi ama mate 9u ezmiş resmen ois de
Evet biliyorum Mate 9un sanırım dijital stabilizyonla onu bir nebze kurtarıyordu ama var mıydı tam da hatırlamıyorum.

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
Evet biliyorum Mate 9un sanırım dijital stabilizyonla onu bir nebze kurtarıyordu ama var mıydı tam da hatırlamıyorum.

3t deki ois başarılı. hocam sonuç olarak 1660 tl ye alınacak en iyi cihaz değilmi ? kamerası bi s7 değil ama kötüde değil

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
Ya 1660 a bulmuşsun olmadı bozulursa tr de yaptırırsın boşver al geç
--- Gönderi Güncellendi ---

Hakikaten mutsuz olmazsın yanlış hatırlamıyorsam döneminin amiral gemisi katiliydi 6 gb ram filan

o kadar eski bi telefon değil ki bu haliyle 3 sene rahat götürür