OnePlus 3T Alınırmı / Kullanan,Öneren varmı ?

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
Arkadaşlar selam. cihazın donanımı hakkında konuşmaya gerek yok tam bir seri katil ama hem fazla satılmaması hem ithalatçı garantili bile olmamasını göze alarak kullananlar ve inceleyenlerden bilgi almak istedim

1660 tl ye buldum bi yerden. şarj kamera ve stabilite konusunda nasıldır merak ediyorum önerirseniz sebebinide yazarmısınız ve kullananlar lütfen yorum yazsın bilgimiz olsun :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
1600e nereden buldun git al
Kamerası iyi gibi youtubeden gördüğum S7 vb değil ama iyi yeterince hatta onun da üstünde iyi

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
1600e nereden buldun git al
Kamerası iyi gibi youtubeden gördüğum S7 vb değil ama iyi yeterince hatta onun da üstünde iyi

şu yorumu yapabilirmiyim peki telefon için. donanım efsane, performans efsane kamera ise s7 gibi olmasada son derece iyi denilebilir ?

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
Ben 3tde kronik sorun duymadım al gitsin bence

bende duymadım hocam taş gibi telefon ama kullanan birisi kamerası için şunu yazdı

''
Valla ben hiç pişman değilim ama kamerası biraz zayıf kalıyor. Eğer vaktin ve paran varsa 5i bekle, kamerası da iyi bir tel al. Çok paran yoksa ve acilse rahat rahat alabilirsin 3t yi. Kamera da gündüz fena değil ama özellikle düşük ışıkta biraz zayıf kalıyor maalesef. ''

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
3t oldugu için ara model one plusun pek güncelleme desteği alacagına ınanmıyorum belki 6 ay daha 1 sene daha

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Esnaf satıcılardan bahsediyosun sanırsam öyle alıcaksan mi6 1700 e bulunuyor mi 6 alırdım onun yerine ama 5 i beklersen 5 çok daha iyi kamera vs.

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
Esnaf satıcılardan bahsediyosun sanırsam öyle alıcaksan mi6 1700 e bulunuyor mi 6 alırdım onun yerine ama 5 i beklersen 5 çok daha iyi kamera vs.

2.5 dan gelir hocam ya. 1 yıl uluslar arası garanti var satıcıda
--- Gönderi Güncellendi ---
3t oldugu için ara model one plusun pek güncelleme desteği alacagına ınanmıyorum belki 6 ay daha 1 sene daha

3T güncelleme alır diye düşünüyorum. olmazsada sıkıntı yok telefon adam gibi çalışsında güncelleme vermesin bu kadar güncelleme hastası olunmasınıda anlamıyorum hocam şahsi değil bu lafım yanlış anlama. gelen güncellemeleride görüyoruz mahvediyo telefonu

M

Murat Burç

SDN Okuru
821li bir cihaz rom desteği bol zaten 8.0ı da alır
Eğer 1700e mi6 bulunuyorsa mi6 daha mantıklı bir cihaz

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
ben genellikle apple kullanırım ama xz premium u çok beğendim

3 saatde şarj olan ve kamerası üst seviye olmayan kasası tasarımı kötü bi cihaza o parayı vereceğime gider s7 edge alırım her türlü tokarlar bakın tartışmasız.
bu arada nakit 1660 taksitli 1750 ye alınıyo beyler. tek eksisi gece arka kamerası.

birde şey sorucam galaxy s5 den iyidir dimi kamerası. gerçi saçma oldu bu soru tabiki iyidir dimi

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Bedava valla. garantilik işim olursa yaptırabilecek bi yer varmıdır sizce
İthalatçı garantili telefonların pek bilinmeyen bir dezavantajları var. Benim arkadaşım öyle xiaomi mi5 almıştı telefon bozulunca tüm türkiye de sadece bir yer onu tamir ediyor yani sadece bir bayi. O bayilerde istanbul ankara izmir gibi büyükşehirlerde oluyor. Bunu dikkate alarak almanızı öneririm.

M

Murat Burç

SDN Okuru
3 saatde şarj olan ve kamerası üst seviye olmayan kasası tasarımı kötü bi cihaza o parayı vereceğime gider s7 edge alırım her türlü tokarlar bakın tartışmasız.
bu arada nakit 1660 taksitli 1750 ye alınıyo beyler. tek eksisi gece arka kamerası.

birde şey sorucam galaxy s5 den iyidir dimi kamerası. gerçi saçma oldu bu soru tabiki iyidir dimi
Ön kamerasının S5den iyi olacağına garanti verebilirim sanırım 16 MP samsung sensör

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
Arkadaki de 16 MP samsung sensör OIS var birde onde One Plus 5de bile OIS yok çıkarmışlar. 3Tde var youtubeye gir One Plus 3tnin ne yaptığına bak anca böyle karar verirsin

aynen hocam oda dikkatimi çekti

birde şunu izledim tabiki fark var ama öyle 600-700 tl vericek bi fark yok.

ek olarak mate 9 zangır zangır titrerken 3t çok güzel durmuş ayrıca aşırı fotoğraf farkı göremedim ben