Önemli.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Selamın aleykum Arkadaşlar Kafama Takılan Bi Kaç Soruyu Sormak istiyorum.

Şimdi Bakıyorum Çoğu Kişi guncel Haberlere yönelmiş Veya Spora Veya Başka birşeye Ben Diyorumki bunları Önemli Olanları Paylaşa bilirsin ama hepsinide Paylamamak Lazım Neden diceksiniz.

Onlar için Kaybettiğiniz Zamanı Forumda açılan Konuların ve Sorunu Olan arkadaşlar İçin Biraz Araştırıp Onlara Yardımcı Olursanız Bence Daha mantıklı bir iş olur Mesela Örnek Veriyorum bi kaç Adam siyasi bilgilerden başka birşey paylaştığını Görmedim Sinyasi konular Yaskalandı Sımdı adamlar yok Ortalıkta Yani bukadarmı Kafaları Çalışıyor! Bunları Paylaşcağınıza Biraz Araştırma Yapıp İllegal OLmayan Paylaşımlar Yaparsanız Çok güzel Dahada Güzel Olcak Okadar Çok açılan Konular Var Nerden Olursa Olsun bunu bir Şekilde Araştırıp Yardımcı Olamamız Lazım Ama kimse bukadar kendını kasmıyor bu forumun kalitesini herkesin Görceği Şekilde Bunu Göz Önüne Sermemiz Lazım Yardımlarımızla Saygımızla Sevgimizle Ben Mesela bi konu açttığım zaman konuyu aldığım yerde ne kadar yararlı birşey varsa elimden geldiği kadar hepsini paylaşıyorum bunu bir çıkar için yapmıyorum bi yararımız olsun biri Çıkıp Allah razı olsun desin yeter bize birgün bizimde işimiz düşür Belki o yardım ettiğim adam bana yardımcı olcaktır Yani sunu Sölemek istiyorum Boş Konuları haberleri bırakalım biraz yararlı paylaşımlar yapalım ben 2 tane komik video koyayarım 20 tanede farklı konu açarım Şimdi Herkesi Bu yazıyı Okuyup biraz duyarlı olmasını rica ediyorum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben de hep Linux bölümündeyim. Biraz sosyalleşmem, Hindistan'daki ineklerle ayinleşmem gerekiyor! :w00t: :D

diğerkam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mesela Örnek Veriyorum bi kaç Adam siyasi bilgilerden başka birşey paylaştığını Görmedim Sinyasi konular Yaskalandı Sımdı adamlar yok Ortalıkta Yani bukadarmı Kafaları Çalışıyor!

Öncelikle yazılarınızda noktalama işaretlerini kullanırsanız dedikleriniz daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum.
Her kesin ilgi duyduğu alanlar farklıdır. Ve herkesin bilgi sahibi olduğu, paylaşmak istediği bilgide buna paralel olarak yine farklıdır.

Yukarıda sadece “siyasi konularda mesaj yazan arkadaşlar” demişin bunların isimlerini verebilir misin? Zira ben o arkadaşların sadece siyaset konularında değil her konuda aktif olduklarını bilirim. Belki en fazla siyaset konularında aktif olmuş olabilirler, ama bu diğer konularda Akif olmadıkları anlamını taşımayacaktır.

Özetle onlar sana siyaset konusunda bilgileri aktarırken, sende bir başka konuda bilgilerini aktarabilirsin. Yani “neden diğer konularda paylaşımları yok” demek yerine “kendi bildiklerimi onlarla nasıl daha güzel paylaşırım” diye düşün

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Öncelikle yazılarınızda noktalama işaretlerini kullanırsanız dedikleriniz daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum.
Her kesin ilgi duyduğu alanlar farklıdır. Ve herkesin bilgi sahibi olduğu, paylaşmak istediği bilgide buna paralel olarak yine farklıdır.

Yukarıda sadece “siyasi konularda mesaj yazan arkadaşlar” demişin bunların isimlerini verebilir misin? Zira ben o arkadaşların sadece siyaset konularında değil her konuda aktif olduklarını bilirim. Belki en fazla siyaset konularında aktif olmuş olabilirler, ama bu diğer konularda Akif olmadıkları anlamını taşımayacaktır.

Özetle onlar sana siyaset konusunda bilgileri aktarırken, sende bir başka konuda bilgilerini aktarabilirsin. Yani “neden diğer konularda paylaşımları yok” demek yerine “kendi bildiklerimi onlarla nasıl daha güzel paylaşırım” diye düşün

Ne Demek İstediğimi anlayan anlıyor Bukadar Yazmaya Gerek yoktu sevgiler.