despotr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 39
Teşekkür ederimTabii ki. 2021'in ilk çeyreğinde gelir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederimTabii ki. 2021'in ilk çeyreğinde gelir diye düşünüyorum.
Bir Dakika Biz Neden Yararlanamıyoruz Bu Beta Sürecinden?One UI 3'ün 2 yeni özelliği daha ortaya çıktı.
Son uygulamalar sekmesinde kilitleme şu an sadece tümünü sil deyince silinmiyor. Ancak yeni sürüm ile beraber uygulamayı kilitleyince son sekmelerden silmek isteseniz bile silinmiyor. İlgili video:
Bir diğer özellik de son kopyaladığınız metin artık klavyenin üst kısmında gözükecek. Bu sayede tek tıkla yapıştırma yapabileceğiz. İlgili video:
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ekto02
Samsung bizim seri için de beta süreci başlatmış. Biz yararlanamasak bile çok büyük bir avantaj. Çok daha sorunsuz bir güncelleme bekliyor bizi
![]()
[UPDATE: S10 Beta 1 rolling out] Breaking: Samsung starts Android 11-based One UI 3.0 beta program for the Galaxy Note 10 and Galaxy S10 series - RPRNA
[UPDATE 2: November 25, 2020] After the confirmation earlier this morning, Samsung has now started rolling out the first One UI 3.0 Beta for the Galaxy S10 series users in Korea. [UPDATE 1: November 11, 2020] Samsung has started rolling out the Android 11-based One UI 3.0 Beta 1 build for the...www.rprna.com
Türkiye dahil değil çünkü.Bir Dakika Biz Neden Yararlanamıyoruz Bu Beta Sürecinden?
Hangi açıdan?Bu açıdan ios un gözünü seviyim
Turkiyede Beta kullanılabilirlikHangi açıdan?
Neden öyle dediniz ki?Samsung bu uzak durmak lazım![]()
Aslında Destekleyen Ülkelerden Birinin Yazılımını Sıfırdan Telefona Kurup Yeni Bir Yabancı Samsung Members Hesabı İle Kayıt Olup Beta Sürecine Dahil Olabilirmiyiz Acaba?Türkiye dahil değil çünkü.
Bilmem ki. Ama sanırım bulunduğun konum önemli. Öyle olsa yurtdışından gelen cihazlara kurulurdu.Aslında Destekleyen Ülkelerden Birinin Yazılımını Sıfırdan Telefona Kurup Yeni Bir Yabancı Samsung Members Hesabı İle Kayıt Olup Beta Sürecine Dahil Olabilirmiyiz Acaba?
Ben Şahsen Güncellemeden Korkuyorum Biraz Geçenki Haberden Sonra Böyle Oldu Bende Kısacası Güncelleme Çıksa Bile Ortalama 2 Ay Falan Güncellemeyi Düşünmüyorum Ve Android 10'a Neden Dönemiyoruz? Benim Bildiğim Android İOS Gibi Değil Bu Konuda İstediğimiz Sürüme İstediğimiz Gibi Dönebiliyoruz Diye Biliyorum?Samsung hız kesmeden devam ediyor. Beta 6 çıktı.
Bir detay daha geçeyim. Beta 6'nın açıklamasında Android 10'a dönüşün mümkün olmadığı yazıyor. Yani önümüzdeki günlerde dağıtım başlayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 124831
Aslında Android'te de mevcut. Sürüm düşürmek genellikle rom yolu ile yapılıyor. Mesela biz istesek bile şu an Android 9'a normal yollarla dönemeyiz. Burada bahsedilen şu an beta süreçten geri dönüş yapılamadığı.Ben Şahsen Güncellemeden Korkuyorum Biraz Geçenki Haberden Sonra Böyle Oldu Bende Kısacası Güncelleme Çıksa Bile Ortalama 2 Ay Falan Güncellemeyi Düşünmüyorum Ve Android 10'a Neden Dönemiyoruz? Benim Bildiğim Android İOS Gibi Değil Bu Konuda İstediğimiz Sürüme İstediğimiz Gibi Dönebiliyoruz Diye Biliyorum?
Onlar 2 sürüm haklarını doldurdu. O yüzden almazlar.Grbzz başkan m10 m20 m30 fln alır mı sence one ui 3'ü?
Hakkını yediler S9'un... Gerçi bir roma bakarAhhh one ui 3.0 üzümlü kekim. Seni gördükçe s9 plus a elektrik veresim gelmiyor![]()
Neydi di o konu?Samsung Note 5 Kac sene oldu kullandım sorunsuz ama Bir konudan Keyfımı Kacırması Hosuma gitmıyordu, Umarım One da bu sorun Ortadan Kalmıs olur.. Haberler ıcın Tesekurler..
Ben romdan da anlamıyorum ki.Hakkını yediler S9'un... Gerçi bir roma bakar![]()
Banka Uygulamaları SafetyNet Yaması İle Çalıştırılabiliyor Fakat Önermem Gerçekten Güvenilir Değil.Neydi di o konu?
Ben romdan da anlamıyorum ki.
Root yapınca netflix ile banka uygulamaları çalışmaya biliyormuş
Romlu telefonlara güvenmiyorum.Neydi di o konu?
Ben romdan da anlamıyorum ki.
Root yapınca netflix ile banka uygulamaları çalışmaya biliyormuş
Hadi Bakalım Bekliyoruz Umarım Optimize Ve İyi Bir Güncelleme ÇıkarBugün itibari ile beta programa alım kapandı. One UI 3 Yayınlamaya çok yakın.
![]()
Galaxy Note 20 One UI 3.0 beta program closed, stable version release nears
Samsung had released the Android 11-based One UI 3.0 beta update to the Galaxy Note 20 and the Galaxy Note ...www.sammobile.com
İnşallah. Pil sorununu çözerlerse de çok iyi olur, geri kalan mühim değil.Hadi Bakalım Bekliyoruz Umarım Optimize Ve İyi Bir Güncelleme Çıkar![]()
Pil sorununu Apple'In tasarımı bırakmaması gibi uzun zamandır çözemediler. Sanırım pil sorunun çözümü için daha uzun bir zaman var.İnşallah. Pil sorununu çözerlerse de çok iyi olur, geri kalan mühim değil.