furkantr55
Asistan
Abilerim kardeşlerim benim almak istediğim telefon one plus 5t fakat sar değeri çok yüksek olduğu söyleniyor sizce sağlığa bi zararı olur mu ? (Sar değeri :1.680 W/kg (Baş) 1.710 W/kg (Vücut)
Telefonu gün boyu fazla kullanıyorsanız ( özellikle telefon görüşmesi çok yapıyorsanız) zararı olacağı kanaatindeyim. Bu değerleri yapan etken kablosuz bağlantılar ve mobil şebeke bağlantısı . Özellikle telefon görüşmesi yaparken üst değerlere çıkıyor.Abilerim kardeşlerim benim almak istediğim telefon one plus 5t fakat sar değeri çok yüksek olduğu söyleniyor sizce sağlığa bi zararı olur mu ? (Sar değeri :1.680 W/kg (Baş) 1.710 W/kg (Vücut)
Başka cihazlarında yüksek yıllardır o değerlerde kullanan kullanıcılar bir problem'e rastlamadı.çok telefon görüşmesi yapmıyorum sadece internette felan gezerim daha çok
Kesin birşey diyemem ama dikkat etmek lazım.çok telefon görüşmesi yapmıyorum sadece internette felan gezerim daha çok
Sar değerini çok abartmayan birisiyim senin gibi, fakat radyasyon bu; etkilerini uzun zaman sonra gösterebilir diye düşünüyorum. Sonradan doğacak çocuklarda vs.Başka cihazlarında yüksek yıllardır o değerlerde kullanan kullanıcılar bir problem'e rastlamadı.
Başka ünlü bir markanın cihazlarıda çok yüksekti bugüne kadar sırf telefon yüzünden ölüp gideni falan ne duydum ne gördüm o cihazı fazla abartıya kaçarak çok uzun saatler boyunca kullanmadığın sürece bir problem olmaz.Sar değerini çok abartmayan birisiyim senin gibi, fakat radyasyon bu; etkilerini uzun zaman sonra gösterebilir diye düşünüyorum. Sonradan doğacak çocuklarda vs.
Bahsettiğim zaman dilimi 30-40 yıl felan, dediğim gibi ben de pek aşırı bişey olacağını sanmıyorum ama teknoloji işteBaşka ünlü bir markanın cihazlarıda çok yüksekti bugüne kadar sırf telefon yüzünden ölüp gideni falan ne duydum ne gördüm o cihazı fazla abartıya kaçarak çok uzun saatler boyunca kullanmadığın sürece bir problem olmaz.
Allah Korusun o yıl aralığında her an herşey olabilir sadece bir telefonu ömür boyu kullanmıyoruzki bir sürü teknolojik aletle günümüzü geçiriyoruz teknolojiden bir süreliğine uzak durmakta fayda var burada OnePlus 5T'nin hayati bir problem yaratabilmesinin söz konusu olmayacağını düşünüyorumBahsettiğim zaman dilimi 30-40 yıl felan, dediğim gibi ben de pek aşırı bişey olacağını sanmıyorum ama teknoloji işte