One m7'imi fırlattım, kasada hasar var..

omercii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Bu güne kadar ekranında çizik bile olmayan telefonumu kız arkadaşımla tartışma sırasında çok sert bir şekilde yere fırlattım. 4 metre kadar parkenin üstünde sürüklenen telefonum koltuğun metal ayağına çok sert bir şekilde çarptı ardından da duvara çarpıp durdu. Telefonda hiç bir donanım sorunu yok sadece titreşim biraz daha fazla ses çıkarıyor. Bir servise versem ne kadarlık bir maliyet çıkabilir, aynı pişmanlığı yaşayıp telefonunu servise veren var mı?

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Reaksiyon puanı
2,148
fotoğraflar gözükmüyor, diğer siteden yapıştırmışsın oradaki attachment burada gözükmüyor

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fotoğrafları görmeden kimse birşey diyemez. O değilde ben 300 tl lik vodafone telefonumu yere dusurdum. O 2 saniyelik zamanda canımdan can gitti..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hiç kimseye kızıp telefonuma zarar vermedim. Servise giderse masraflarını karşılayamam diye düşünüyorum. Bence sen her türlü masrafını karşılayabilirsin.

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
haydaa kardeşim öyle yapılır mı yav yazık olmuş telefonuna :blink:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Merhaba arkadaşlar,
Bu güne kadar ekranında çizik bile olmayan telefonumu kız arkadaşımla tartışma sırasında çok sert bir şekilde yere fırlattım. 4 metre kadar parkenin üstünde sürüklenen telefonum koltuğun metal ayağına çok sert bir şekilde çarptı ardından da duvara çarpıp durdu. Telefonda hiç bir donanım sorunu yok sadece titreşim biraz daha fazla ses çıkarıyor. Bir servise versem ne kadarlık bir maliyet çıkabilir, aynı pişmanlığı yaşayıp telefonunu servise veren var mı?

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Resimler gözukmuyor. Hizliresim.com'dan forum için URL linkini kopyala. Sonra forumda "resim ekle" butonuna bas ve yapıştır.