One çıkış tarihi?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Cihazı almayı kafaya koydum nereden buluyorum bu lüksü bilmiyorum. Neyse efendim, gelelim konumuza. Çok derin şekilde araştırıyorum, her yere kolumu uzattım, son olarak resmi distribütörden duyduğum tarih 1 Mayıs çıkış için. 1 haftası var demek oluyor bu da. İnşallah kavuşacağız yakında :wub: :P

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla kusura bakmada bende bekliyorum ama bu dingillerin lafına güvenmiyorum artık.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
s4 yarın lansman yapıp dağıtıcak sanırım adamlarda imkan var dağıtıyor. one çıksada gidip bi elimizie alsak bi test etsek kullanırken sarhoş olsak :D

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
S4'ün çıkmasını bekle. Geliş fiyatı çok çok pahalı oluyor bunların.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
S4 ile One'ın üretim süreci çok farklı. One'ın çok ağır işliyordu bir telefonun tamamı kaç saatte bitiyordu ya. Okumuştum ama unutmuşum. O kasayı CNC makinesi ile kesiyorlar. Basma kalıplar falan değil yani. Ötekinin kalıbını yapıyorsun tek seferde bas 100 tane 1000 tane. Salladım biraz. :D Ama aynen en azından bir test etsek! [MENTION=298883]oraycan[/MENTION]

İkisi de ilk alıcılarına sağlam geçiriyor. Sonra Smasung düşürüp düşürüp sürümden kazanıyor. [MENTION=325419]nikney[/MENTION]

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Xperia z ve htc one arasinda kalmistim. Bugun xperia z ye baktim hayatimda bu kadar guzel performansa boyle kotu ekran gormedim. Ekrana tam dik bakinca cok kaliteli ama biraz açıyla bakinca o kadar beyaz gorunuyor ki. Babam al falan dedi ama htc one'i bekleyeyim dedim..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Xperia z ve htc one arasinda kalmistim. Bugun xperia z ye baktim hayatimda bu kadar guzel performansa boyle kotu ekran gormedim. Ekrana tam dik bakinca cok kaliteli ama biraz açıyla bakinca o kadar beyaz gorunuyor ki. Babam al falan dedi ama htc one'i bekleyeyim dedim..

Çok oyun oynayan biriysen XZ yerine Optimus G al, o kadar söylüyorum :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
LG'ye guvenim yok :) Alsam da bi sekilde G Pro alirim. ama hTc One'da kararliyim tabi bi inceleme yapicam..

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG'ye guvenim yok :) Alsam da bi sekilde G Pro alirim. ama hTc One'da kararliyim tabi bi inceleme yapicam..
üstad incelemene gerek yok :) . ben Z ye kafayı takmıştım htc one yi görünce ONEy dedim. izlemediğim video kalmadı benim için bu iş bitmiştir htc yi bekliyorum..

benjamin14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir sorum olacak. Bir yerde htc one'da coklu ekran uygulamasinin bulundugunu okudum. Bunun gerceklik payi nedir bi bilginiz var mi acaba ?

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ben daha hic bi incelemede gormedim oyle bi'sey..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben de görmedim, var olduğunu sanmıyorum. LG'lerde var o bir de Samsung'larda işte.