Önce tecavüz ettiler sonra sattılar

spybot

Guru
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
204056.jpg

G.Y.'yi (15) evlenme vaadiyle kandırıp, tecavüz ettikten sonra başka erkeklere pazarladığı iddia edilen biri kadın 4 sanık hakkında dava açıldı


ADANA'da G.Y.'yi (15) evlenme vaadiyle kandırıp, tecavüz ettikten sonra başka erkeklere pazarladığı iddia edilen biri kadın 4 sanık hakkında 15 ile 39 yıl arasında değişen hapis cezası istemiyle dava açıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sümer Mahallesi'nde oturan G.Y., iddiaya göre erkek arkadaşı A.T.'nin (17) "Evlenelim" demesi üzerine 22 Şubat 2011'de evinden kaçtı. A.T., arkadaşı E.S.'nin (28) Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evine götürdüğü G.Y.'ye tecavüz etti. Ertesi gün de, yine tehdit ederek arkadaşları Y.Y.(16) ile A.S. (16) ve A.Ç. (19) ile ilişkiye girmesini sağladı. 3'üncü gün ise küçük kıza ev sahibi E.S. tecavüz etti. Ardından da A.T. ile E.S., evde zorla alıkoydukları G.Y.'yi 3 hafta boyunca para karşılığı erkeklere pazarladı.

EVE GELEN MİSAFİRE ANLATTI
Sonra da Ö.B. (42) ile N.B. (30) çiftinin evine götürerek orada pazarlamaya devam ettiler. G.Y. eve misafir olarak gelen H.K.'ya yaşadıklarını anlatınca H.K. olayı polise bildirdi. Bunun üzerine polis operasyon düzenledi. Kurtarılarak devlet korumasına alınan G.Y.'nin yapılan muayenesinde ruh sağlığının bozulduğu tespit edildi.
Olayla ilgili yakalanan 7 kişiden 6'sı tutuklanırken, N.B. adlı kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SAVCI İDDİANAMESİNİ HAZIRLADI
Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, yaşı büyük 4 kişi hakkında iddianamede hazırladı. İddianame, Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Sanıklardan Ö.B. ile E.S. hakkında 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, cinsel istismar ve fuhuş yaptırma' suçlarından toplam 39'ar yıla kadar, N.B. adlı kadın hakkında 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve fuhuş yaptırma' suçlarından 24 yıla kadar, A.Ç. (19) hakkında ise 'cinsel istismar' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istendi. Sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.


internethaber
 

forumstar

Asistan
Katılım
27 Mayıs 2009
Mesajlar
496
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
böyle haberlerde neden resim koyarlar 'buzluda olsa' anlamam!!!!olay yerii filan hepsi var ... bence haber yaparken gercekten dikkat etmek gerekir.. yillar sonra bile karsina cikabilir bu haber!!!!!
 

ashabulyemin

Profesör
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
3,389
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
Sistem zaten böyle çalışıyor yakışıklı gençler kızları ayartıyor daha sonra bunları mamalara devrediyor ve komisyonunu alıyor
benim anlayamadığım tasvip etmemizi mümkün değil ama benim bildiğim istanbulda hayal dahi edilemeyecek yabancı kadınlar çok cüz'i miktarlara pazarlanmaktadır yani zahmetsiz ve yarı kanuni bu olaylar eskiden oluryordu günümüzde olmasına imkan yok şu anda yapılan belki on yıl cezayı gerektirecek bir olay kimse riske girmez
 

clients

Profesör
Katılım
25 Ağustos 2010
Mesajlar
3,082
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
bana fake haberler gibi geliyor,
kamuoyu nabzını ölçmek için boyle haberler uydurulur. sonrada buna kılıf uydurularak yasa çıkartılır.
son zamanalarda nedense tecavuz vakaları aşırı arttı. ilginç değilmi
 

yucelsolak

Asistan
Katılım
3 Mayıs 2011
Mesajlar
100
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
şerefi noksan herifler ya. bunların hesabını nasıl verecekler bakalım
 

intricate

Profesör
Katılım
15 Aralık 2008
Mesajlar
1,692
Reaksiyon puanı
12
Puanları
38
Habere baka ya Fotoğrafı var adresi var kapı numarasını da verin de tüp getirelim.. (C.Y.)
 
Üst