Önce Taciz etti, sonra diz çöküp özür diledi .!!!

NETWORK

Profesör
Katılım
19 Ekim 2006
Mesajlar
2,717
Reaksiyon puanı
115
Puanları
0
İngiliz turistlere elle tacizde bulundu, affedilmeyince gözaltına alındı.

522965_detay.jpg



Video için tıklayınız...



İki İngiliz turiste elle tacizde bulunan ve yakalandıktan sonra diz çöküp İngilizce özür dileyen genç, affedilmeyince gözaltına alındı. Taciz karşısında şok olan İngiliz turistler ise, önce çevreden yardım istedi ardından, cep telefonuyla olayı yakınlarına anlattı.

Taksim Meydanı'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen olay şöyle gelişti: Taksim Atatürk Anı çevresindeki yeşil alanda oturan İngiltere vatandaşı iki kadın turist, yoldan geçen Tolga Ö.'nün(18) tacizine uğradı. Yanlarına gittiği turistleri önce sözle taciz eden genç, daha sonra tacizine elle devam etti. Uğradığı tacizin şokuyla bağırmaya başlayan İngiliz turist, çevredeki vatandaşlardan da yardım istedi. Taciz karşısında şok olan İngiliz turistler, önce çevreden yardım istedi, ardından cep telefonuyla olayı yakınlarına anlattı. Yakalanacağını anlayan tacizci ise yaya olarak kaçmaya başladı. Bu sırada caddeden geçen trafik ekipleri, vatandaşlarında uyarısıyla genci kıskıvrak yakaladı. Polis aracına bindirilen genç, daha sonra olay yerindeki İngiliz turistlerin yanına götürüldü.

Tacizci genç, trafik ekipleri tarafından asayiş ekiplerine teslim edilmesi için araçtan indirildi. Bu sırada taciz ettiği sarı saçlı turiste yönelen genç, yarım İngilizcesiyle; 'lütfen beni affet' dedi. Tacize uğrayan turistin başını sallayarak reddettiği genç, bu kez herkesi şaşırtan bir davranış sergiledi. Çevredeki vatandaşların ve polisin şaşkın bakışları arasında ellerini birleştirip dizleri üzerine çöken genç, İngilizce'de 'lütfen' anlamına gelen 'please' diyerek son bir kez daha af diledi. Yine reddedilen tacizci, ekip otomobiline, mağdur turistler ise diğer araca bindirilerek Taksim Polis Merkezi'ne götürdü.

Olaya tanık olan bazı vatandaşlar, "Geldi ve kadının göğüslerini sıktı daha sonra kaçtı. Arabadan indirin de herkese rezil olsun" diyerek olaya tepki gösterdiler.

DETAY
 

TazzzY

Dekan
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
83
Şu Turistlere taciz sorununa bir çare bulamadılar!

Taciz edene basıcaksın cezayı bir daha yapmıyıcak abazalar millete laf attıkları yetmiyor turistlere sarıyorlar...
 

Mai Nai

Guru
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,627
Reaksiyon puanı
157
Puanları
63
Taksimin göbeğinde bide yuh yani oradada mı sapıklık yapıyolar millete!
 

bohongtw

Doçent
Katılım
5 Haziran 2009
Mesajlar
829
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
allahin belasi , ibreti alem icin daha guzel metotlar uygulanabilir aslinda , hayvan herif bir milletin vebaline girdi , simdi o adam olarak anilmayacak suclu memleketine donunce turkler boyle diye anlatacak belki
 

maxtreme

Asistan
Katılım
18 Ocak 2009
Mesajlar
190
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Hayvan mı yok!
Son pişmanlığın fayda etmediği bir kez daha kanıtlanmış. :)
 

Reading

Asistan
Katılım
9 Şubat 2010
Mesajlar
229
Reaksiyon puanı
15
Puanları
0
Toplumun yüz karaları, Karaktersiz herifler, varlıklarıyla toplumda gereksiz yer işgal eden şahsiyetsiz herifler. Laf atarken hiç mi Anası,Bacısı gözünün önüne gelmiyor...
 

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Katılım
4 Haziran 2008
Mesajlar
11,527
Reaksiyon puanı
2,285
Puanları
113
Turizm düşecek bunlar yüzünden :thumbdown:
 
Üst