Ölüme Hazırım

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
:mrgreen: itiraf ediyorum [MENTION=66671]akinov5[/MENTION] ölüme hazırım :cursing::4:

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ben sizin kafayı anlamıyorum, yaşlılık işte :)

hocam arkadaşla bir turnuvamız var maşallah kendisi çok iyi bende iyi oynayamıyorum habire öldürüyor bir maçımız var müsait değildim bir fırsat bulduk onu haber vereyim dedim :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Dünya malı Dünya'da kalırmış :P

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bakalım Azrail gelince de aynı şyi söyleyecek misin muhaaaaaa haaaa :) :) :)

Reaksiyon puanı
10,315
"ölüme hazırım!"
bunu azraile söyleyebilmeyi bi bilsen ne kadar çok isterdim [MENTION=200254]SiaivuS[/MENTION],
şöyle korkmadan, gönül huzuru içinde!

adamın biri daha sağlığında kendine mezar yeri hazırlıyormuş. onu gören biri ne yaptığını sormuş. kendisine mezar yeri hazırladığını söyleyince adam, "kendine mezar yeri hazırlamana gerek yok. kendini mezara hazırla!" demişti ya, aynen öyle...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim derdim o degilde oldukten sonra obur tarafta parayi gotursekte gecmez . gecsede ne alicaz herkes fakir :P (malum herkes yeni olucak bolgede :D )
para degilde bi harddiskle bilgisayar bide jenerator goturebilsek fena olmazdi :P
zor is. obur tarafa yiycekicicek stoklamak lazim gitmeden once :P o tarafta da savas cikabilir. hekesin ac oldugu yerde savas eninde sonunda gelir :P

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
benim derdim o degilde oldukten sonra obur tarafta parayi gotursekte gecmez . gecsede ne alicaz herkes fakir :P (malum herkes yeni olucak bolgede :D )
para degilde bi harddiskle bilgisayar bide jenerator goturebilsek fena olmazdi :P
zor is. obur tarafa yiycekicicek stoklamak lazim gitmeden once :P o tarafta da savas cikabilir. hekesin ac oldugu yerde savas eninde sonunda gelir :P

Bu güzel espiririlerini münker ve Nekir ede yaparsın..