Ölümcül Deney 6/Resident Evil 6

En iyi seri hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    17

efe_1992

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Alice özelliklerini geri kazandıktan sonra aksiyonu ve bilimkurgu olarak zengin yüksek dozlu bi film bekliyorum.
En son tam güçleri artıyorken kaybetmişti. Şimdi gözüyle milleti havaya uçurur heralde. Buna bağlı olarak filmde çok büyük bosslar da bekliyorum tabi. Senaryosu güzel olursa iyi bi final yapabilirler. Malzemesi çok olan bi kurgu yarattıklar çünkü.

keremlevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alice özelliklerini geri kazandıktan sonra aksiyonu ve bilimkurgu olarak zengin yüksek dozlu bi film bekliyorum.
En son tam güçleri artıyorken kaybetmişti. Şimdi gözüyle milleti havaya uçurur heralde. Buna bağlı olarak filmde çok büyük bosslar da bekliyorum tabi. Senaryosu güzel olursa iyi bi final yapabilirler. Malzemesi çok olan bi kurgu yarattıklar çünkü.
Aynen her zaman ki gibi yazar Paul W.S Anderson (Milla Jovovich'in kocası).Son film için çok uğraşmış olmalı.Umarım yapmacık sahneler olmaz ve Bilim-Kurgu dozuna uyar.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ölümcül deney 3demiydi bi küçük kız okulda kaliyordu onu kurtarmaya gidiyorlardi ?

keremlevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Johann Urb son seride olmayacağını duyurdu! Peki Leon karakteri ne olacak?Son seride Leon karakteri yok mu?Henüz bir açıklama olmadı fakat Supernatural yıldızı Jensen Ackles'in son seride olacağı hatta Leon karakteriyle oynayacağı dedikodusu dönüyor.Gelişme olduğunda aşağıdaki facebook hayran sayfamda hemen bildireceğim.
www.facebook.com/residentevilmoviepage

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Jensen Ackles yakışır o filme :) daha bir zevkle izleriz...

keremlevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

e8jxDH.jpg

keremlevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Japon manken "Rola" Resident Evil: The Final Chapter kadrosuna dahil oldu.Oynayacağı karakter adı "Cobalt".
Fotoğrafı yukarıda.

keremlevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çekimler bugün itibariyle başlamıştır.
l7rJPc.jpg

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
beklemedeyiz hastasıyıZ..