• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Ölü Program Indirmek Zararlı Mıdır?

Ölü Program Zararlı mıdır?

• evet

Oy: 5 27.8%
  • hayır

Oy: 1 5.6%
  • biraz

Oy: 1 5.6%
  • bayağı bi

Oy: 0 0.0%
  • zararsızdır ancak dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Oy: 11 61.1%

• Kullanılan toplam oy
    18

fl3y

Öğrenci
Sadece oylama yapacağım. Karışıklılığa gerek yok. O yüzden sadece oy verirseniz sevinirim.

Ölü program ne oluyor?????????????????????????????

Korsan indiriceğiniz için virüs bulaşma riski var sadece.

Dünkü android emülatörden bahsediyorsunuz sanırım. Web sitesi kapanmıştı ama pek bilindik bir şey değil para nerden kazanıyorlar belli değil siteleri bile yok. Uygulamaya girdiğiniz bilgiler çalışabilir. Hatta belki uygulamanın sunucuları bile kapandığından programı yükleyemiyeceksiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korsan indiriceğiniz için virüs bulaşma riski var sadece.
Korsan değil. Orjinal uygulama sitesi yok ama emulatör orjinal hali indirebiliyor.

Yoo. Avast kötüdür, zamanında kendini bile virüs bulmuştur. Kaspersky veya ESET kullanın.
tamamdır.

Yoo. Avast kötüdür, zamanında kendini bile virüs bulmuştur. Kaspersky veya ESET kullanın.
kendisi bumudur: Screenshot_2.jpg ?

verebileceğiniz lisans keyi var mıdır?

benim bilgisayarım windows 7 eset indiremiyorum

Son düzenleme:
Açık kaynaklı yazılımları resmi github, fosshub gibi sayfalarından indirin, onların geliştirmesi dursa bile orada kalır, diğerlerini de güvenilir bilindik yerlerden indirin böylece sorun yaşamazsınız.

virus totalde tarattım?
o yazılım ne işe yarıyor bilmiyorum :D size kalmış

fakat şunu söyleyeyim Smartgaga android emulatör indirecekseniz vazgeçmenizi öneririm. Ben yüklemiştim hızlı olduğu doğrudur gerçekten hızlı fakat doğru düzgün çalışmıyor, google hesabımı bile ekleyemedim. Sadece bende de değil çoğu kişi bu tarz sorunları yaşamış zaten o emülatorden hayır beklememek lazım
hızlı bi emulatör arıyosanız LD Player öneririm piyasadaki en hızlı emülatördür bence, bütün emülatörler arasında düşük sisteme sahip bilgisayarımda kasmayan birtek o oldu.

fakat şunu söyleyeyim Smartgaga android emulatör indirecekseniz vazgeçmenizi öneririm. Ben yüklemiştim hızlı olduğu doğrudur gerçekten hızlı fakat doğru düzgün çalışmıyor, google hesabımı bile ekleyemedim. Sadece bende de değil çoğu kişi bu tarz sorunları yaşamış zaten o emülatorden hayır beklememek lazım
hızlı bi emulatör arıyosanız LD Player öneririm piyasadaki en hızlı emülatördür bence, bütün emülatörler arasında düşük sisteme sahip bilgisayarımda kasmayan birtek o oldu.
teşekkürler. smart gagaya apk olarakda yükleyebiliyorsun apk indirip içine sürüklüyebiliyorsun. neyse teşekkürler.

Online gereksinimli ise zaten ölmüş olacak.
Eğer online gereksinimli değil ise,sorun olmaz ama,korsan indireceğin için virüsde bulaşabilir.

ld player siyah ekranda kalıyor Screenshot_3.jpggördüğünüz gibi nasıl düzeltebilirim

peki son olarak şunu sormak istiyorum; siz smartgaga indirdiğiniz zaman virüs bulaşmadı dimi? bulaşmadıysa yüklicem.

Online gereksinimli ise zaten ölmüş olacak.
Eğer online gereksinimli değil ise,sorun olmaz ama,korsan indireceğin için virüsde bulaşabilir.
Screenshot_4.jpg

???? VİRÜS TOTALDEDE TARATTIM VİRÜSSÜZ KARAR VEREMEDİM İNDİRSEM ZARARLI OLURMU?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Moderatörün son düzenlenenleri: