Ölü piksel var mı , yok mu ?

BatuhanB.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce 144hz 1 ms monitör aldım fakat yeni yeni farkediyorum ki bazen monitörde renkli noktalar çıkıyor. Nokataların olduğu yere 1 kere dokununca geri gidiyor monitörün garantisi var sizce bunlar ölü piksel midir? garantiye yollamalı mıyım ?

Alphaghost

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Ölü piksel, bulunan kısımın renk vermeme yani tamamen siyah kalma durumudur. Fakat garantisi olduğunu göre, garantiye vermenizi tavsiye ederim.

BatuhanB.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Ölü piksel, bulunan kısımın renk vermeme yani tamamen siyah kalma durumudur. Fakat garantisi olduğunu göre, garantiye vermenizi tavsiye ederim.
cevabınız için teşekkürler o zaman ölü piksel değil ben garantiye yollayayım yine de

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Mönitörünüze aşağıda ki bağlantı üzerinden test yapabilirsiniz. Tarayıcı üzerinden yapacağınız için F11 tuşunu kullanmayı unutmayın.

Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! bağlantı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

BatuhanB.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
dediğim gibi bu testi çokca yaptım hiçbir sıkıntı yok fakat arada bir çıkıyor ekrana dokununca gidiyor
O zaman ölü piksel ile alakası olduğunu zannetmiyorum. Eğer yeni aldıysanız aldığınız yer ile görüşme sağlayın ve test için geri gönderin.

Bende mesela aldığımda bir tane ölü piksel ile karşılaşmıştım 7862400 piksel arasından bir tanesi de ölü olsun arkadaş diye geri göndermedim. Ancak zamanla kayboldu, artık görünmüyor.

BatuhanB.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
O zaman ölü piksel ile alakası olduğunu zannetmiyorum. Eğer yeni aldıysanız aldığınız yer ile görüşme sağlayın ve test için geri gönderin.

Bende mesela aldığımda bir tane ölü piksel ile karşılaşmıştım 7862400 piksel arasından bir tanesi de ölü olsun arkadaş diye geri göndermedim. Ancak zamanla kayboldu, artık görünmüyor.
tamamdır yardımınız için teşekkür ederim.