Bilgisayar hayatımıza girdiğinden bu yana ne çok değişti öyle değil mi arkadaşlar. Bazen konuşurken yanlış bir cümle kurduğumda yada yanlış bir kelime söylediğimde bendimi "back space" tuşuna basarken yakalıyorum. Google artık açılış sayfamız onsuz tek sayfa dahi açmıyoruz, yemek tarifinden adres tarifine, kurbanlık seçiminden, memleket havası siparişine, evimimize hatta elimize dahi alamadığımız hayvanları, mücevherleri, bayları ve bayanları sayesinde arar bulur olduk. Ve tabiki programlar. Neredeyse her derde deva programlar var. İletişimimiz, eğlencemiz, yardımcımız elimiz ayağımız oldu neredeyse. Her türlü program varda şu programda olsayda acayip işime yarar dı diyeceğiniz birşey oldu mu hiç. benim aklıma şimdilik şunlar geldi.. Hadi sizde yazın belki birileri okurda geliştirir bu programları...
- Mesala Cd - Dvd Writer ımda şimdiye dek kaç tane dvd yazdığımı göseteren bir program olsaydı yada fotokopi makinalarında olduğu gibi bir numaratör ömrünün ne kadar kaldığını anlar onlarca dvd yakmadan çöpe atar yenisini alırdım...
- Bilgisayarımın anlık yada saatlik ne kadar elektrik sarfettiğini gösteren bir program olsaydı. Elektrik faturası geldiğinde gözlerim bu kadar açılmaz tetbirimi baştan alırdım.
- Mesala Cd - Dvd Writer ımda şimdiye dek kaç tane dvd yazdığımı göseteren bir program olsaydı yada fotokopi makinalarında olduğu gibi bir numaratör ömrünün ne kadar kaldığını anlar onlarca dvd yakmadan çöpe atar yenisini alırdım...
- Bilgisayarımın anlık yada saatlik ne kadar elektrik sarfettiğini gösteren bir program olsaydı. Elektrik faturası geldiğinde gözlerim bu kadar açılmaz tetbirimi baştan alırdım.